Agri-Fab Steelcart
En enkel, mycket prisvärd transportvagn som du lätt kopplar till marknadens flesta trädgårdsmaskiner. Tillverkad i plåt och perfekt för transport av såväl små som stora lass i trädgården.
Passar till de flesta trädgårdsmaskiner

produktinfo
Agri-Fab Polycart
Söker du en vagn för jord, sand, gräs, löv och annat som ska transporteras i trädgården? I så fall har vi ett 350 kg rymligt alternativ. Agri-FabPolycart passar till de flesta åkbara klippare på marknaden. Flaket är av slagtålig plast, tippbart och monteras snabbt. Kan även användas som skottkärra.
produktinfo
Agri-Fab Tow Lawn Sweeper 96
Enkelt kopplar du den här uppsamlaren till de flesta av marknadens åkgräsklippare och trädgårdstraktorer. Följsam. Borsten gör 4,5 varv/hjulvarv och borstar effektivt upp gräsklipp, barr och löv i vinylsäcken. Lyfter samtidigt upp tillplattade grässtrån.
produktinfo
Agri-Fab Tow collect 107 Hi-Speed
Hur snabbt och effektivt vill du samla upp gräs, kottar, löv och annat från marken? Är du mån om slutresultatet, ska du välja den här High-Speed uppsamlaren från Agri-Fab. Borsten gör 8,5 varv/hjulvarv och kopplas med enkel anslutning till i stort sett alla åkgräsklippare och trädgårdstraktorer.
Effektiv, bred uppsamlare

produktinfo
Agri-Fab Tandem Axle ATV Cart
Stor, större, Agri-Fab Axle ATV Cart. Det här är en rymlig lastvagn med en lastkapacitet på hela 450 kg.
Perfekt för de större och tyngre transporterna i trädgården. Hjulaxlarna är ledade, vilket gör
vagnen smidigare att hantera i svårframkomlig terräng. Rejäla däck och lastflakets baklem avtagbar.
Passar till ATV fordon.
Lastar upp till 450 kg.

produktinfo
Maskiner för underhåll av alla dina ytor