Drivning på alla hjul...

....gör skillnad, se filmen.

produktinfo
Toro Recycler 48 AD
Snygg, modern design och en motor med sex starka hästkrafter. Enkel spakomställning mellan klippsystemen. Smidig klipphöjdsinställning som gör att du alltid kan klippa gräset i rätt höjd. Stålkåpa.
Utrustad med Automatic Drive som gör att gräsklipparen går i takt med dig både i uppförs- och nedförsbackar. Bekvämt, greppvänliga komforthandtaget som enkelt går att justera.
produktinfo
Toro Recycler 48 AD ES
Utrustad på samma sätt som Toro Recycler 48 AD, men försedd med elstart. Den praktiska spakomställningen mellan klippsystemen sitter lättåtkomligt på klipparen, vilket göra att du enkelt kan skifta under gång.
produktinfo
Toro Recycler 55 AD
Toros populäraste klippare genom tiderna! Tre klippsystem (Recycler®, uppsamling och sidoutkast), stålkåpa, 55 cm klippbredd och förstås Automatic Drive, som gör att gräsklipparen går i takt med dig. Finns även med elstart. Dessutom utrustad med snabbrengöringsanslutning. Spak för enkel omkoppling mellan recycler/uppsamling.
produktinfo
Toro Recycler 55 AD ES
Utrustad nästan precis som klipparenToro Recycler 55 AD förutom den praktiska elstarten som den här klipparen också erbjuder. En slitstark och effektiv klippare som kommer att göra dig glad i sommar och många somrar framöver.
produktinfo
Toro Recycler 55 AWD
Toros populäraste klippare genom tiderna finns nu med allhjulsdrift! Tre klippsystem (Recycler®, uppsamling och sidoutkast), stålkåpa, 55 cm klippbredd. Allhjulsdrift (AWD) ger ett bättre grepp och underlättar klippning på blöta underlag samt i branta slänter och i tuff terräng. Enkel att hantera i lutningar utan att klipparen glider iväg.

produktinfo
Toro Super Recycler 53 AD
Klipper du ofta? Är du noggrann? Då ska du välja en av Toros mest eftertraktade klippare –Toro Super Recycler 53. Tilltagen klippbredd och en klippteknik som få kommer i närheten av. Karaktäristisk Toro-klippare med Super Recycler, Automatic Drive och 65 liters uppsamlare. Aluminiumkåpan garanterar lång livslängd.
produktinfo
Toro Heavy Duty 53 Proline
Klippare för proffsen! Med sin slitstarka aluminumkåpa, hjul i stål, och kapslade kullager
är denna en effektiv och tålig arbetsmyra. Utrustad med en uppsamlare på 65 liter,
tre klippsystem och en bra Hondamotor med 5 hk. Detta gör den till ett självklart val
för yrkesfolket, som t ex kommuner, fritids- och kyrkogårdsförvaltare.
produktinfo
Toro TimeMaster 76
Proffsklippare med 76 cm klippbredd! Tack vare det breda klippdäcketkan du snabbt och enkelt hantera stora gräsområden och reducera klipptiden med ca 40%. Dual-Force™-klippsystemet med dubbla knivar och Toro Atomic-knivar klipper gräset mycket fint vilket ger en överlägsen klippkvalitet och en frisk och frodig gräsmatta. Effektiv klippare som passar lika bra för yrkesfolket som till dig med lite större gräsmatta.
produktinfo
Toro® HoverPro 400
Toros svävande putsklippare hjälper till att klippa känsliga och svåråtkomliga ytor t ex i slänter och runt planteringar. Toro HoverPro 400 är utrustad med nylontrimsnöre och erbjuder en klippbredd på 40 cm.
produktinfo
Toro® HoverPro 450
Storebror till HoverPro 400 som har en bredare klippbredd samt en starkare Hondamotor. Som tillval finns bl a transporthjul och förlängningshandtag.
produktinfo
Toro® HoverPro 500
Toro HoverPro 500 erbjuder en kraftigare motor och en klippbredd på 51 cm. Den här klipparna är dessutom
utrustade med slitstark rotorkniv, vilket gör att den klara av att trimma kraftigare gräs.
produktinfo
Toro® HoverPro 550
Med sin klippbredd på 53 cm är HoverPro550 den största putsklipparen i HoverPro-serien. Effektiv och anpassad för de lite mer krävande släntpartierna. Praktiska transporthjul och förlängningshandtag finns som tillval.
produktinfo
Toro Automatic Drive
Klipper i din takt – AUTOMATIC DRIVE
När du klipper, ska du lätt kunna ta dig uppför backar, slippa hålla emot runt buskage och inte behöva springa nedför slänter. Därför är nästan alla Toros gräsklippare utrustade med den unika funktionen Automatic Drive. Automatic Drive överförs från det fjädrande styret - som känner av vilken takt du vill gå - till transmissionen som i sin tur anpassar maskinens framåtdrivning. Den här finessen är Toro än så länge ensamma med på marknaden.

Se hur Toro:s handtag tar dig framåt..

produktinfo
Maskiner för
underhåll av
alla dina ytor