ÄR DU VÅR NYA LAGERANSVARIG/SERVICEKOORDINATOR I MALMÖ?

Hako Ground & Garden AB har idag ett brett sortiment med över 300 olika maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. Som generalagent för flera välkända, starka varumärken borgar vi för att våra maskiner håller en hög kvalitet och att en tillförlitlig service alltid finns nära dig. För enkelhetens skull har vi delat upp våra maskiner i fyra olika affärsområden som vi kallar för Städ, Golf, Park & Mark och Konsument. Vi har dessutom affärsområde Eftermarknad, som sköter om all övergripande service och eftermarknad av alla våra maskiner.

Hako Ground & Garden AB med dotterbolagen Hako Ground & Garden AS i Norge och Oy Hako Ground & Garden Ab i Finland ingår i den tyska industrigruppen Hako Holding GmbH.
Det svenska bolagets huvudkontor ligger i Halmstad och vi har dessutom försäljningskontor och serviceverkstäder i Stockholm, Malmö, Västerås och Kumla. Koncernen har ca 130 anställda och omsätter ca 460 MSEK. För mer information besök gärna www.hako.se.

LAGERANSVARIG/SERVICEKOORDINATOR

Vi på Hako Ground & Garden AB växer och söker nu en ny lagspelare och behöver förstärka vår administration på vår verkstad i Malmö. Vi söker nu en kunnig, serviceinriktad, driftig och engagerad person, som kan hjälpa oss att ge våra egna tekniker och våra kunder bästa möjliga service i alla lägen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir följande:
– Lageransvarig. Ansvara för reservdelslager och all reservdelshantering på vår verkstad i Malmö, vilket innebär att sköta beställningar, order, lagerplatser, lagernivåer, lageruttag, rapportering/fakturering, försäljning över disk, godsmottagning, frakter/transporter, inventering, etc.
– Serviceadministratör. Svara i telefon och ge support till kunder, ta servicesamtal/beställningar på delar och service arbeten samt skapa serviceorder. Färdigställa underlag och fakturera/debitera berörd part efter utfört arbete. Vara backup för verkstadschef Malmö (kundsamtal, arbets-
planering, m.m.) Visst praktiskt arbete som tekniker/mekaniker kan även förekomma på våra produkter.

För att klara detta arbete krävs en gedigen teknisk kunskap och en bred maskinerfarenhet samt viss administrativ vana. Praktisk erfarenhet inom verkstadsarbete är önskvärd.
Branscherfarenhet samt kunskap i affärsystemet SAP är starkt meriterande.Din förmåga att arbeta under eget ansvar och ditt tydliga fokus på att ge god service samt driv i egen utveckling är något som vi också värdesätter.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, goda kunskaper i officepaketet samt B-körkort är ett krav. Har du även BE-körkort är det meriterande. Din placeringsort är på vårt kontor i Malmö. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast möjligt.
Vi tillämpar månadslön och har kollektivavtal.

Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i ett expansivt företag. Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare där trivselfaktorn är hög.

Mer information kan du få av vår Eftermarknadschef Jonas Tapper via telefonväxeln
035-10 00 00. Mejla din ansökan senast den 15 januari 2018 till jonas.tapper@hako.se
Urval sker löpande så skicka in ansökan snarast.