DISTRIKTSANSVARIG MASKINSÄLJARE STOCKHOLM SYD

Hako Ground & Garden AB har idag ett brett sortiment med över 300 olika maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. Som generalagent för flera välkända, starka varumärken borgar vi för att våra maskiner håller en hög kvalitet och att en tillförlitlig service alltid finns nära dig. För enkelhetens skull har vi delat upp våra maskiner i fyra olika affärsområden som vi kallar för Städ, Golf, Park & Mark och Konsument.
Vi har dessutom divisionen Service, som sköter om all övergripande service och eftermarknad av alla våra maskiner.

Hako Ground & Garden AB med dotterbolagen Hako Ground & Garden AS i Norge och Oy Hako Ground & Garden Ab i Finland ingår i den tyska industrigruppen Hako Holding GmbH. Det Svenska bolagets huvudkontor ligger i Halmstad och vi har dessutom försäljningskontor i Stockholm, Malmö, Västerås och Kumla. Koncernen har ca 130 anställda och omsätter ca 460 MSEK.

DISTRIKTSANSVARIG MASKINSÄLJARE – STOCKHOLM SYD

Vi på Hako Ground & Garden AB växer och söker nu en ny lagspelare. Jobbet som säljare hos oss innebär att du blir en del i vårt sammansvetsade team där är allt är möjligt och dörrarna aldrig är stängda. Vi söker nu en självgående och kreativ säljare till vårt affärsområde Park & Mark. Arbetet består i huvudsak av uppsökande försäljning samt bearbetning av befintliga kunder. Du kommer att jobba med branschledande, välkända varumärken såsom Toro, Yamaha, Hako och Kioti. Våra kunder utgörs av Kommuner, Fastighetsbolag, Kyrkor, Entreprenörer, Industrier m.fl.
Du kommer att utgå från vårt försäljningskontor i Stockholm/Järfälla och ha distrikt Stockholm Syd som arbetsområde. Vi förutsätter att du har erfarenhet som säljare med långsiktiga kundrelationer som arbetssätt, är van vid resor och att planera din arbetsdag. Vidare ska du vara affärsorienterad, resultatinriktad och kunna arbeta självständigt
för att nå uppsatta säljmål. Goda kunskaper i engelska är ett plus då det är koncernspråk och flera utbildningar görs på engelska. BE-körkort ansers som fördelaktigt.
Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i ett expansivt företag. Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare där trivselfaktorn är hög. Som säljare hos oss har du ett omväxlande arbete med både frihet och ansvar.

Mer information kan du få av vår affärsområdeschef Park & Mark Peter Guterstam eller produktchef Kim Karlsson via telefonväxeln 035-100 000.
Mejla din ansökan senast 15 januari 2018 till peter.guterstam@hako.se