Se till att ha startklara maskiner till säsongsstarten

Knivskarpt erbjudande!

  • Få 10% rabatt
  • 30 dagars betalningstid
  • Leverans snarast
  • 1 st order per kund

PASSA PÅ – JUST NU ERBJUDER VI EXTRA BRA PRISER PÅ KNIVAR, TINES, UNDERSTÅL, KLIPPCYLINDRAR OCH REMMAR!

  • 30 dagars betalning
  • 1 order per kund
  • 10% rabatt
  • Leverans snarast*

Beställ här:

Lägg din beställning redan idag via vårt Sevicecenter så ser vi till att du har den i god tid inför säsongsstarten.
Ring: 020-25 00 00 eller maila reservdelar@hako.se

Erbjudandet gäller mellan den 12 februari till 1 mars 2024.
Övrig tid gäller ordinarie prislista.

* Gäller lagerförda produkter.

Rätt förutsättningar
Rätt leverantör
Välkommen till Hako

Efter 50 år av försäljning och service av maskiner vet vi att en fordons- eller maskinaffär är mer än bara ett inköp. Upptäck en serviceorganisation som täcker nästan hela landet och ger dig en personlig vägledning i alla frågor som du har. Ta kontakt idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet både inför och under ditt maskinägande.

Provkör! Upptäck en kostnadsfri maskindemo

Hos oss ser ingen kund lika. Därför känner vi oss tryggast i att du får prova maskinen i verkligen miljö. Vi får möjlighet att se så att allt fungerar som det är tänkt, och du får en maskin som redan från första dagen är anpassad efter din verksamhet. Win-Win!

Servicecenter med servicetekniker nära dig

Ditt Servicecenter finns representerat där du och din verksamhet finns. Slå en signal till Janne, Lukas, Daniel eller någon av våra andra 50 servicetekniker, så ser dom till att hjälpa dig direkt via telefon.

Reservdelar – snabbt och enkelt

Din reservdel är redan påväg! Hako Ground & Garden har byggt upp ett omfattande reservdelslager i Halmstad med tusentals olika original reservdelar. Vi jobbar dygnet runt för att säkerställa snabba leveranser för minskat stillestånd i din maskinpark. Kommer en beställning oss tillhanda innan kl. 15.00 en vardag, packas och skickas lagerförda delar iväg samma dag.

Utbildningar och maskinvisningar

Lär dig mer om din maskin eller träffa andra i branschen under våra kundevent. Besök gärna våra lokalkontor under maskinvisningsdagarna som vi har under året på flera av våra lokalkontor, eller kontakta oss för en utbildning eller maskindemo på plats hos dig!