Save the date! Green Roadshow 2021

Mot ljusare tider och gemensam maskinvisningsturné i höst!

I september åker vi ut med våra kollegor i grönytebranschen på en gemensam maskinvisningsturné – Green Roadshow.

Green Roadshow arrangeras av GSS (Grönyte Sektionen Sverige) som består av ett trettiotal företag i grönytebranschen som gick ihop och bildade GSS för något år sedan. GSS planerar nu att göra en gemensam maskinvisningsturné genom Sverige under september månad.

Under Green Roadshow kommer det bl a visas; gräsklippare, redskapsbärare, mindre traktorer, elfordon, minigrävare, redskap m m från välkända varumärken i det småskaliga segmentet upp till ca 5 ton.

Under visningsdagarna finnas det möjlighet att få provköra och  ”klämma och känna ”på alla maskinerna. GSS bjuder även alla besökare på enklare förtäring och kaffe!

Självklart kommer vi på Hako Ground & Garden att delta på Green Roadshow. Vi ser fram emot att träffa er alla igen. Vår monter kommer att vara fylld med många, spännande maskinnyheter!

Har ni önskemål att se eller provköra någon speciell maskin under roadshowen? Kontakta er lokala säljare så ser vi till att just den maskinen finns med på plats för demo.

Save the date!

Sätt en stor, grön bock i era kalendrar för det datum och ort som passar er bäst. Vi återkommer med mer information senare.

Vi ses i september!

 

Orter och platser:

14 september  – Sundsvall (Selånger IP)

15 september – Falun (Lugnet)

16 september – Vallentuna (Flygfältet)

21 september – Örebro ( Segelflygfältet)

22 september – Norrköping (Bråvalla)

23 september – Växjö (vid Räppe GoIF)

28 september – Kristianstad

29 september – Malmö (Limhamnsfältet)

30 september – Göteborg (Kviberg)