Vi söker en garanti- och reklamationsansvarig till Halmstad

Hako Ground & Garden AB har idag ett brett sortiment med över 300 olika maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. Som generalagent för flera välkända, starka varumärken borgar vi för att våra maskiner håller en hög kvalitet och att en tillförlitlig service alltid finns nära dig. För enkelhetens skull har vi delat upp våra maskiner i fyra olika affärsområden som vi kallar för Städ, Golf, Park & Mark och Konsument. Vi har dessutom affärsområde Eftermarknad, som sköter om all övergripande service och eftermarknad av alla våra maskiner.

Hako Ground & Garden AB med dotterbolagen Hako Ground & Garden AS i Norge och Oy Hako Ground & Garden Ab i Finland ingår i den tyska industrigruppen Hako Holding GmbH.
Det svenska bolagets huvudkontor ligger i Halmstad och vi har dessutom försäljningskontor och serviceverkstäder i Stockholm, Malmö, Västerås och Kumla. Koncernen har ca 130 anställda och omsätter ca 460 MSEK. För mer information besök gärna www.hako.se.

Garanti-/reklamationsansvarig

Vi på Hako Ground & Garden AB växer och söker nu en ny lagspelare och behöver förstärka vår administration på vårt huvudkontor i Halmstad. Vi söker nu en kunnig, serviceinriktad, driftig och engagerad person, som kan hjälpa oss att ge våra kunder bästa möjliga service i alla lägen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir följande:
- Bedöma och följa upp förhandsgodkännanden och garantiärenden.
- Support till Hakos organisation och återförsäjare på den svenska och nordiska marknaden i
olika garantifrågor.
- Arbeta administrativt med uppdatering och översättning av informationsbrev och garantimanualer.
- Visst fältarbete med att planera och genomföra utbildning i garantifrågor för återförsäljare.
- Kontakt med våra leverantörer

Vi ser gärna att du har teknisk grundförståelse och att du är administrativt driven och van. Kunskaper inom reservdelar och reparation är ett plus. Du får gärna ha erfarenhet av garantiprocesser samt handläggning av garantifrågor i Sverige och Norden.

Kunskap i affärsystemet SAP är meriterande.
Din förmåga att arbeta under eget ansvar och ditt tydliga fokus på att ge god service samt driv i egen utveckling är något som vi också värdesätter.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, goda kunskaper i officepaketet samt B-körkort är ett krav. Din placeringsort är på vårt kontor i Halmstad. Tjänsten är på heltid och med tillträde snarast möjligt. Månadslön och vi har kollektivavtal.

Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i ett expansivt företag. Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare där trivselfaktorn är hög.

Mer information kan du få av vår Eftermarknadschef Jonas Tapper via telefonväxeln 035-10 00 00. Mejla din ansökan senast den 25 maj 2018 till jonas.tapper@hako.se
Urval sker löpande så skicka in ansökan snarast.