Smart finansiering av din nästa maskinaffär

Hos Hako Ground & Garden kan du välja vilket finansieringsupplägg som passar dig bäst. Vi hjälper dig att ta fram ett underlag för göra analysen över vad som blir mest kostnadseffektivt för dig och din verksamhet.

 

Leasing – finansiering för framgångsrika företag

Leasing är ett enkelt och förmånligt sätt för dig som företagare att skaffa din utrustning utan att binda kapital. Vi köper den utrustning som du valt och upplåter den till dig med nyttjanderätt. Istället för en hög initial kontantbetalning så kan du istället betala per månad.

 

Funktionsleasing allt-i-ett – på samma faktura

Funktionsleasing är ett enkelt och förmånligt sätt för dig som företagare att skaffa din utrustning utan att binda kapital. Vi köper den utrustning som du valt och upplåter den till dig med nyttjanderätt. Istället för en hög initial kontantbetalning så kan du istället betala per månad.

 

Hyra – flexibelt, avdragsgillt och enkelt att budgetera

Med hyra betalar företaget endast för nyttjandet under en viss tid och dessutom finns möjlighet att enkelt byta eller uppgradera utrustningen. Därmed undviks alla nackdelar som är förknippade med ägandet.

 

Funktionshyra allt-i-ett – på samma faktura

Med funktionshyra betalar företaget endast för nyttjandet under en viss tid och dessutom finns möjlighet att enkelt byta eller uppgradera utrustningen. Därmed undviks alla nackdelar som är förknippade med ägandet