Boka Service

Här kan du skapa ett serviceärende eller få information om våra serviceavtal. Har vi sålt en maskin så ser vi till att den fungerar! Det gör vi med ett rikstäckande nät av auktoriserade serviceverkstäder, servicebussar och välutbildade servicetekniker. Vi finns alltid nära dig för snabb service.

Boka serviceärende online

Alltid originaldelar - Servicegaranti

Med Hakos auktoriserade servicetekniker är dina maskiner i trygga händer och vi ser till att din maskin är i toppskick för bästa resultat. Det gör vi med ett rikstäckande nät av auktoriserade serviceverkstäder, servicebussar och välutbildade servicetekniker. Vi finns alltid nära dig för snabb service.

Boka serviceärende eller skapa felanmälan via formuläret
Använd formuläret nedan för att enkelt skapa ett serviceärende när som helst på dygnet. Vi återkopplar till dig inom en arbetsdag.

Telefon:
020-25 00 00

Epost:
service@hako.se

Verkstans öppettider:
08:00 - 16:30 Mån-Fre

  Felbeskrivning
  Välj din närmaste serviceverkstad (vet du ej så hjälper vi dig)
  Har ni serviceavtal med Hako idag?

  Jag vill ha mer information om serviceavtal

   MINSKA RISKEN FÖR STILLESTÅND PÅ ERA MASKINER

   Planerat serviceunderhåll och professionell tillsyn är en självklarhet för en fungerande maskin. Den som vill lägga minimalt med tid på egen maskinservice samt få maximal tillgänglighet väljer ett av våra serviceavtal.

   Vi erbjuder allt från fördelaktiga funktionsavtal till  fullserviceavtal där även reparationer ingår. Vi tar hand om hela din maskinpark oavsett fabrikat. Allt som behöver göras – med planering och samordning till servicebesök och komplett dokumentation tar vi hand om åt er. Ni kör vidare med era maskiner som vanligt.

   Kalle Jonsson, Servicetekniker

   HAKO SERVICE

   Våra välutbildade servicetekniker finns i din närhet och vi har egna verkstäder och lokala kontor. Vår erfarna supportavdelning har nära kontakt med våra leverantörer och får snabbt hjälp om det behövs. Allt ingår i det helhetsansvar vi har gentemot mot dig som kund.

   HAKO RESERVDELAR

   Det lönar sig alltid att använda originaldelar! Reservdelarna är utvecklade och anpassade till just dina maskiner vilket medför enkel och snabb montering samt högsta säkerhet. Originaldelar optimerar maskinens prestanda och hållbarhet samt ökar andrahandsvärdet. Ta kontakt eller beställ dina reservdelar här.

   HAKO SUPPORT

   Våra supportavdelning tar hand om dina frågor kring era maskiner och ser till att det fungerar som det ska. I våra serviceavtal ingår alltid support av våra experter.

   HAKO FUNKTIONSAVTAL

   Slipp oförutsedda kostnader med våra funktionsavtal. Hyr en funktion för bästa resultat. Inget annat. Fast kostnad inklusive service och reservdelar. Läs mer om våra funktionsavtal här.

   AKUTSERVICE - STÅR DIN MASKIN PLÖTSLIGT HELT STILL?

   Plötsligt driftstopp när maskinen behövs som bäst. Vi ser till att dina maskiner fungerar och alltid är i topptrim. Med Hakos serviceavtal får du korta inställelsetider, planerade servicebesök och underhållsservice under lågsäsong.

   Har ni en äldre maskinpark som behöver en uppdatering?

   Glänsande, välpreparerade och inbjudande ytor i köpcentrum, parker, trädgårdar och på golfbanor är vad besökare och kunder förväntar sig. Med all rätt. Men du vet, och vi vet, vad som krävs. Det är därför vi båda är experter. 

   Det innebär att vi har ett stort sortiment av maskiner; allt från greenklippare och städmaskiner till robotgräsklippare och snöslungor. Och framför allt får ni en långsiktig samarbetspartner.