ALLT FÖR EN EFFEKTIV MASKINPARK

Välkommen till oss på Hako service!

Hako originalservice - effektivt, säkert, tillgängligt

Med Hakos auktoriserade servicetekniker är dina maskiner i trygga händer och vi ser till att din maskin är i toppskick för bästa resultat. Har vi sålt en maskin ser vi till att den fungerar! Det gör vi med ett rikstäckande nät av auktoriserade serviceverkstäder, servicebussar och välutbildade servicetekniker. Vi finns alltid nära dig för snabb service.

Alltid originaldelar - Servicegaranti - Personlig servicetekniker


Servicecenter: 020-25 00 00

service@hako.se 

reservdelar@hako.se

HAKO SERVICE

Våra välutbildade servicetekniker finns i din närhet och vi har egna verkstäder och lokala kontor. Vår erfarna supportavdelning har nära kontakt med våra leverantörer och får snabbt hjälp om det behövs. Allt ingår i det helhetsansvar vi har gentemot mot dig som kund.

HAKO RESERVDELAR

Det lönar sig alltid att använda originaldelar! Reservdelarna är utvecklade och anpassade till just dina maskiner vilket medför enkel och snabb montering samt högsta säkerhet. Originaldelar optimerar maskinens prestanda och hållbarhet samt ökar andrahandsvärdet.

HAKO SUPPORT

Våra supportavdelning tar hand om dina frågor kring era maskiner och ser till att det fungerar som det ska. I våra serviceavtal ingår alltid support av våra experter.

HAKO FUNKTIONSAVTAL

Slipp oförutsedda kostnader med våra funktionsavtal. Hyr en funktion för bästa resultat. Inget annat. Fast kostnad inklusive service och reservdelar.

AKUTSERVICE - STÅR DIN MASKIN PLÖTSLIGT HELT STILL?

Plötsligt driftstopp när maskinen behövs som bäst. Vi ser till att dina maskiner fungerar och alltid är i topptrim. Med Hakos serviceavtal får du korta inställelsetider, planerade servicebesök och underhållsservice under lågsäsong.

Har ni en äldre maskinpark som behöver en uppdatering?

Se över er maskinpark med oss!

Glänsande, välpreparerade och inbjudande ytor i köpcentrum, parker, trädgårdar och på golfbanor är vad besökare och kunder förväntar sig. Med all rätt. Men du vet, och vi vet, vad som krävs. Det är därför vi båda är experter. Det innebär att vi har ett stort sortiment av maskiner; allt från greenklippare och städmaskiner till robotgräsklippare och snöslungor. Och framför allt får ni en långsiktig samarbetspartner. 

Jag vill veta mer om serviceavtal med Hako!

  Kul att du vill veta mer om våra olika serviceavtal! Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig inom kort.

   Jag behöver service på min maskin!

   Felbeskrivning
   Välj din närmaste serviceverkstad (vet du ej så hjälper vi dig)
   Har ni serviceavtal med Hako idag?
   Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.