Hej, kul att du hittat hit!

Här kan du läsa om hur det är att jobba hos oss på Hako Ground & Garden och vad det finns för möjligheter för dig att bli en del av vårt härliga team. Vi på Hako har ett stort engagemang där vi hela tiden utvecklar och söker nya spännande idéer för att göra förbättringar för  kunder och våra medarbetare.

Här kan du se lediga tjänster eller skicka in en spontan ansökan.

Kontor och verkstäder på olika platser i Sverige!

Vårt huvudkontor ligger på Sveriges västkust, närmare bestämt i Halmstad. Här finns förutom administration, viss försäljning, marknad och ekonomi även den administrativa delen av vår eftermarknad med reservdelsmottagning, service och support.
I vår över 6000m2 stora byggnad finns även en stor verkstad, samt ett stort reservdelslager och godsmottagning. Variationen på tjänster här är många!
Vi finns även på fler ställen i Sverige och har nya fina lokaler med både försäljningskontor och verkstäder i Kungsängen, Västerås, Kumla och Malmö!

Lite fakta om Hako:

  • Hako Ground & Garden finns i Sverige, Norge och Finland.
  • Vårt huvudkontor finns i Halmstad.
  • Våra säljkontor och serviceverkstäder finns i Malmö, Göteborg, Halmstad, Västerås, Kumla och Stockholm.
  • Vi är ca 150 anställda.
  • Vi omsätter ca: 700 miljoner/år.
  • Våra ägare Hako GmbH som i sin tur ägas av stiftelsen Posel.

Att vara medarbetare på Hako ska vara bra. Riktigt bra faktiskt.

Delaktighet
För oss är det viktigt att alla är delaktiga och har den information som de behöver. Vi jobbar aktivt med informationsmöte, involvering i projekt och målstyrning i våra medarbetarsamtal

Hälsa är viktigt
På Hako genomför vi regelbundna hälsoundersökningar. Vi subventionerar friskvårdsaktiviteter, erbjuder förmånscyklar och genomför stegtävlingar

Balans i livet
Våra medarbetares välmående är viktigt för oss därför har de tjänstemän som vill möjlighet att arbeta hemifrån flera dagar i veckan

Personalrabatter
Vi har slutit avtal med flera aktörer bland annat rikskort för att våra medarbetare skall kunna utnyttja förmånliga rabatter från hotell, hälsa och mat

Löneväxling
Vi erbjuder våra anställda möjlighet att löneväxla en del av lönen mot pension

Företagskultur och värdeord är viktiga. Bra för oss men betydelsefulla för alla.

LYHÖRDA

Vi är proaktiva och lösningsorienterade genom att vi lyssnar, analyserar och agerar på våra medarbetares, kunders, leverantörers och partners behov och önskemål.

AFFÄRSMÄSSIGA

Vi ska aktivt se till att både Hako Ground & Garden och våra kunder utvecklas framåt. Vi arbetar professionellt på ett strukturerat sätt i gemensamma processer, som vi alla kan och vill efterleva.

GENUINA

Vi agerar helhjärtat och jordnära. Vi visar stort engagemang i vårt arbete och våra kollegor. Vi ska känna vår marknad och vara bra på att bygga starka och långsiktiga relationer.