EXTRA LARGE STÄDMASKIN!

STOR - INTELLIGENT - FLEXIBEL

Städning på en helt ny nivå – för mycket stora ytor

Kommersiella och industriella miljöer blir allt större och städuppgifterna mer och mer specifika. Med Scrubmaster B400 R-serien uppfyller Hako alla krav som uppstår vid mer omfattande arbetsuppgifter. Modellerna har inte bara hög ytkapacitet – upp till 14 000 m²/h – och en tank som rymmer 400 liter, de är dessutom extremt effektiva och kompakta, och kan utrustas med ett brett urval tillbehör. Den nya produktserien garanterar prestanda på en helt ny nivå, med maximal kostnadseffektivitet. 

Kombinerad sop- och skurmaskin med högtömning 

Scrubmaster B400 RH med högtömning är det perfekta valet för miljöer där det regelbundet samlas stora mängder grov smuts, till exempel i produktions- eller mässhallar. Med sin extra stora sopbehållare har den här sopskurmaskinen tillräcklig kapacitet för att klara även stora volymer grov smuts. Större skräp kan plockas upp för hand och kastas i behållaren genom den integrerade grovsmutsluckan. 

Behov av en extra stor städmaskin? Prata med en av våra experter direkt!

VI ÄR PROFFS PÅ RENA OCH SNYGGA YTOR

HÖG KOMPETENS - PREMIUM MASKINER - SERVICECENTER

Konfigurerbar i minsta detalj

Våra kunders krav på hygien och arbetssäkerhet är lika varierande som deras individuella verksamhetsområden. Strukturella faktorer, till exempel sluttande plan, kan medföra ytterligare utmaningar. Alla våra modeller i Scrubmaster B400 R-serien kan därför utrustas med ett brett utbud av olika tillbehör och verktyg som ger ökad effektivitet, flexibilitet och säkerhet, samt en mängd andra uppgraderingsmöjligheter. 

Batteribyte

Batteribyte som maximerar kapaciteten för att möjliggöra långa driftstider. Det är enkelt att byta batteri, inga verktyg behövs.

Säkerhetsutrustning

Vid arbete i komplexa miljöer med många trånga gångar visar BlueSpot att maskinen närmar sig innan det blir synligt för människor eller andra fordon.

Förarskydd

Maskinerna kan utrustas med ett skydd för att skydda föraren mot föremål som faller ner ovanifrån, till exempel i stora lagerlokaler.

StVO belysning

För att säkerställa bättre synlighet, t.ex. vid utomhusarbete, kan Scrubmasters utrustas med StVO-godkända belysningssystem.

Boka en demo på en riktigt stor städmaskin - redan nu!

    Ja, tack vi vill boka en demo eller få mer information om Hakos riktigt stora städmaskiner.

    Har du frågor eller funderingar - tveka inte att kontakta våra kunniga säljare.