Att investera i en robotskurmaskin!

"Nya alternativ för golvvård tack vare teknisk utveckling"

 

Fördelar med att köpa en robotskurmaskin 

Om du är ansvarig för städning av stora utrymmen, oavsett om det är en kommersiell byggnad, ett lager eller en skola så vet du hur tidskrävande och arbetsamt det kan vara att rengöra golv! Tack vare dagens tekniska utveckling finns ett bättre alternativ. Att investera i en autonom skurmaskin kan revolutionera era städrutiner och skapa en mängd fördelar.

Här följer några anledningar till varför du bör överväga att köpa en autonom skurmaskin för dina städbehov: 

Hako b75i

"Många fördelar med att använda en robotskurmaskin"

 

Spara tid och pengar 

De största fördelarna med en autonom skurmaskin är den tid och de pengar den kan spara. Genom att använda en skurrobot kan du täcka upp ett större område på kortare tid än om du skulle städa manuellt. Detta sparar inte bara tid, utan även arbetskraftskostnader. Med en maskin som gör jobbet åt dig kan din städpersonal utföra andra uppgifter samtidigt.

 Förbättra rengöringsprestanda 

En autonom skurmaskin är utformad för att rengöra golven grundligt. Du kan förvänta dig en djupare och effektivare rengöring än vad du får med en manuell rengöringsprocess. Väljer du också rätt skurtillbehör till din maskin såsom rondeller och kem så kan du även både nollställa och bygga upp ett golv utan manuell arbetskraft.

Låt oss berätta mer om städrobotar!

Fyll i formuläret så kontaktar någon av våra experter dig inom kort.

Hako b75i

Hako Aqua

Minska användningen av vatten och kemikalier 

Hakos autonoma skurmaskin använder ett optimerat vattenhanteringssystem för att minimera användningen av vatten, det minskar din miljöpåverkan och hjälper dig att spara pengar. Dessutom kan man använda skurrondeller som utför den dagliga skurningen utan kem vilket är en mer miljövänlig rengöringsmetod, skonsammare för planeten, personalen och dina golv.

Se video om Hako B75i

"Viktigt att främja säkerheten"

 

Främja säkerheten 

Att rengöra golv manuellt kan vara farligt, särskilt när man arbetar med hala rengöringslösningar eller i områden där spill eller läckor är vanliga. En autonom skurmaskin kan bidra till att minska risken för halka, fall och andra olyckor genom att göra arbetet åt dig. Dessutom kan maskinens sensorer upptäcka hinder och justera rengöringsbanan, vilket ytterligare minskar risken för olyckor.

Lätt att använda 

Autonoma skurmaskiner är utformade för att vara användarvänliga, även för nybörjare. De har tydliga programmerings- och kontrollgränssnitt som gör att du kan starta och sköta maskinen snabbt och enkelt. Dessutom kan maskinen med sin avancerade sensorteknik med lätthet navigera runt hinder, allt för att du ska gå en grundlig rengöring utan extra ansträngning.

SÅ BLIR DU ETT PROFFS PÅ SNYGGA YTOR

Ta kontakt redan idag - Just nu får du en kostnadsfri demo av Hako Scrubmaster eller annan städutrustning på plats hos dig eller din kund. Upptäck själv vårt proffssortiment av sopmaskinerkombiskurmaskinerdammsugaremattvättarvåtsugar och polermaskiner.

Är du osäker på vad som passar dig så kan du kontakta våra specialister för att snabbt och enkelt få en kostnadsfri rådgivning kring hur du kan göra dina offentliga eller kommersiella ytor proffsigt snygga!
Vi älskar snygga ytor och det tror vi att både du och dina kunder också gör!

 

Läs även