Snyggt jobbat Carina!

Alla borde ha en Carina

Att ha en solstråle på jobbet är få förunnat!  

Alla älskar glada och trevliga personer. På Hako finns den bästa. Att ha en frontfigur som möter kunder och medarbetare på ett sånt positivt sätt som Carina Andersson på Hako är få förunnat. Carina arbetar med ekonomi, kundreskontra, konferensvärdinna och växel för hela Sverige. Det händer något precis hela tiden och det är det jag gillar - att ha många bollar i luften ger mig inspiration, energi  och glädje säger Carina.

Hako 50 år

Tjugotvå år med Hako är erfarenhet!

Nu har jag varit på Hako i 22 år. Jag började i april 2001 efter att ha varit tidigare egen företagare och drivit blomster affär. Jag har också jobbat i reception på andra företag tidigare. Min roll på Hako har verkligen utvecklats under alla dessa år, till att jag nu gör mer uppgifter och att få vara delaktig i många saker i företaget gör att dagarna blir riktigt roliga och intressanta! Är det någon som har koll på mycket och många saker inom Hako så är det Carina. Så många blandade uppgifter varje dag, så en Spindeln i nätet är en väldigt bra beskrivning.

Kolla med Carina hon vet 

I min roll måste jag veta och få information hela tiden, för att kunna serva kunder och kollegor rätt. Jag får frågor om allt från alla möjliga håll. Både från kunder och kollegor, vad alla gör och vad som händer i företaget. Det är allt från maskinfrågor, vem som gör vad idag eller var beställer man en reservdel till en maskin. Det är roligt att möta och hjälpa kunder och kollegor rätt, höra att de är glada och tacksamma.

Det bästa med Hako är personalen 

Det är absolut bästa med Hako är alla personer och arbetskamrater och alla underbara personer som jag får träffa och prata med. Plus att jobbet är så roligt. Sen gillar jag bara att få höra - Tack för hjälpen. Det värmer mig verkligen.  

Vad tror du om Hakos nästa 50 år?

Jag ser positivt på framtiden, speciellt med alla nya och gamla människor i organisation. Det är vi som är Hako tillsammans!

P.s Alla borde ha en Carina!

 

" Oavsett hur hon blir bemött så är hon alltid trevlig och professionell tillbaka. Carina sprider en enorm glädje med sin energi och skratt och sätter laget före jaget! "

– Karl-Johan Lindahl, Hako Ground & garden

Vill du också vara en del av Hako Ground & Garden

Så kan du alltid söka dig till oss här.

 

Läs även