Kraftiga snöslungor som tar dig igenom snödrivor alla dagar

TORO 2-STEGSSLUNGOR
Har du mycket snö att röja? Brukar det bildas stora vallar som du vill ta dig igenom? Består underlaget av grus? I så fall rekommenderar vi en 2-stegsslunga som har en mer robust konstruktion, två kontaktpunkter mot snön, kraftiga inmatarvalsar och upp till 420 cc starka 4-takts motorer. Samtliga är utrustade med luftgummidäck. Det ger så bra grepp att du nästan aldrig behöver använda snökedjor. Toros 2-stegsslungor är också försedda med justerbar markfrigång, något som gör att du kan röja snö även med grusunderlag (ingen kulsprute-effekt i utkastarröret). Utkastarröret går att rikta upp till 200° i förhållande till snöslungan, så att du alltid kan kasta snön dit du vill.

POWER MAX RÖJER UPP TILL
864 KG SNÖ/MINUT Power Max är ett system som gör att du aldrig kör fast i snön. En konstant mängd snö matas genom utkastarrotorn och eventuellt överskott trycks ut framför snöslungan för att återvinnas. Du kan röja upp till 864 kg snö per minut och ställa kastlängden upp till 13,7 meter. Motorn är 212-252 cc stark och har 6 växlar fram och 2 växlar bak. Det gör att du kan anpassa arbetshastigheten efter din egen takt.

MED QUICK STICK CHUTE-FUNKTIONEN STYR DU SNÖN
Quick Stick Chute är en funktion som finns på alla Power Max-modellerna. Med Quick Stick Chute styr du enkelt både kastlängd och kastriktning med en och samma spak under gång.

ROBUSTA UTKASTARRÖR
Alla Toro Power Max snöslungor är utrustade med robusta utkastarrör i slitstarkt stål.

Se hela vårt breda sortiment av snöslungor här.