Nytt år och nytt spännande samarbetsavtal mellan GolfStar Sverige AB och Hako Ground & Garden AB!

Nytt år och nytt spännande samarbetsavtal mellan GolfStar Sverige AB och Hako Ground & Garden AB.

GolfStar Sverige AB och Hako Ground & Garden AB har under hösten tänkt i nya banor och arbetat fram samt tecknat ett ingående samarbetsavtal.

GolfStar är Nordens största golfföretag med över 30 000 aktiva medlemmar och spelare. De har idag 13 associerade golfklubbar och totalt 23 banor samt verksamhet i Spanien. GolfStar ansvarar för all drift och skötsel på samtliga anläggningarna. GolfStar vill skapa bra förutsättningar för bra golf, på bra anläggningar.

Hako är generalagent för flera starka varumärken däribland Toro. Med över 300 olika maskiner för inom- och utomhusskötsel har vi en ledande position på marknaden. Med hög kvalitet och tillförlitlig service bygger vi långvariga relationer med våra kunder.

GolfStar är en innovativ aktör i golfbranschen som vill tillgodose sina kunder på allra bästa sätt. Avtalet som nu har slutits mellan GolfStar och Hako är en funktionslösning i flera steg.

Det första steget består av en maskinpark med fler än 20 golfmaskiner och 100 golfbilar samt tillhörande underhållsservice av dessa maskiner.

Denna funktionslösning gör att vi tillsammans kan effektivisera underhållet och därmed säkerställa att GolfStars golfbanor håller den kvalitet som medlemmar och greenfeespelare kräver under hela säsongen.

Karl Johan Lindahl, VD på Hako – "Vi har en tilltro till att det här kommer att bli ett modernt och framgångsrikt samarbete. Golfbranschen står inför nya sätt att finansiera och underhålla maskinparken och vi ser stor potential att utveckla och förändra synsättet på drift-, service och underhåll i golfbranschen."

Stefan Silfver, koncernchef i GolfStar-gruppen, tillägger – ”Avtalet med Hako innebär att vi nu investerar i en helt ny maskinpark av grönytemaskiner och ett 100-tal nya golfbilar som vi kommer att ha på våra anläggningar till den kommande säsongen. Detta gör att vi kan effektivisera vår banskötsel, minimera driftstopp och därmed höja kvaliteten på våra golfbanor. Allt för att ge våra medlemmar och greenfeegäster en ännu bättre golfupplevelse.”

Från vänster: Stefan Silfver, Magnus Olofsson, Karl-Johan Lindahl och Tony Trigell. Bakom från vänster: Anders Degling, Peter Guterstam och Olof Ehrenkrona