Snöslungor som plogar framgångar tack vare sin kvalitet och kapacitet

 

TORO 1-STEGSSLUNGOR 1-stegsslungorna har en kontaktyta mot underlaget, effektiva inmatarvalsar och är utrustade med en eldriven, batteridriven eller en 4-taktsmotor på upp till 212 cc. De är kraftfulla och pålitliga, samtidigt som de är lätta att hantera. Det här har, tillsammans med möjligheten att förflytta stora mängder snö på kort tid, gjort Toros 1-stegsslungor oerhört populära. Välj mellan en röjbredd på 46 cm eller 53 cm och en kastlängd från 9 m upp till 12 m. Var du sedan vill att snön ska hamna är upp till dig – utkastarröret går att rikta upp till 210° i förhållande till snöslungan. Perfekt för altanen, den stenlagda eller asfalterade entrén eller uppfarten.

ELSTART FÖR DIG SOM VILL BÖRJA ARBETET MED EN KNAPPTRYCKNING
Välj Toros elektriska slunga eller Toro Quick Clear CCR 6053 ES om du föredrar en 1-stegsslunga med elstart. Då trycker du bara på en knapp och slipper kämpa med startsnören ute i kylan.

BATTERIDRIVEN 1-STEGSSLUNGA!
Med Toros  batteridrivna 1-stegssnöslunga röjer du effektivt och enkelt tung, våt snö och slungar iväg den upp till 12 meter.

POWER CURVE-ROTORN RÖJER UPP TILL 816 KG SNÖ/MINUT
Enkel att starta, enkel att använda, enkel att förvara. Utrustad med praktisk LED-belysning för mörka vinterkvällar.  Power Curve heter det unika rotorsystem som sitter i de flesta av Toros 1-stegsslungor. Systemet röjer ända ned till barmark och tillsammans med ett specialkonstruerat utkastarrör ger det en kapacitet på upp till 816 kg snö per minut.

SE HELA VÅRT BREDA SORTIMENT AV SNÖSLUNGOR HÄR.