Vi älskar rena och snygga ytor!
Starta en renare framtid med Hako

Tillsammans med våra kunder skapar vi rena och snygga miljöer i städer, företag, köpcentrum och på många andra platser där människor finns.
Att våra städmaskiner är ergonomiska, enkla att köra och ger ett bra resultat är för oss en självklarhet. Låt oss visa vilket fantastiskt jobb en Hako städmaskin kan göra!

Det är viktigt att det är rent och snyggt!

Låt oss snacka golvvård!

Vill du veta mer om våra städmaskiner, få en demo på ditt företag eller effektivisera era städrutiner. Fyll i formuläret så kontaktar någon av våra experter dig inom kort.

P.s om du inte ser formuläret till höger beror det antagligen att du tackat nej till våra cookies. Vill du ändra dina inställningar - klicka här.

Att välja rätt städmaskin är inte alltid lätt - vi hjälper er att hitta rätt maskin!

Med ett stort utbud av premium städmaskiner, stor erfarenhet av rengöring av ytor, smarta finansieringslösningar och en professionell service ser vi till att er vardag blir enkel.

Boka gärna ett möte så berättar vi mer.

Smart finansiering genom funktionsavtal!

Vi kan erbjuda olika former av finansieringslösningar. Den vanligaste och kanske den smartaste heter funktionsavtal. Läs mer om vad detta innebär för ditt företag.

INDUSTRI & LAGER

Städning och rengöring i tuffa miljöer med mycket damm och smuts kräver de rätt maskinerna.
Läs om vårt utbud av kraftfulla städmaskiner här.

Läs mer här.

HOTELL & KONTOR

För miljöer med ytor med heltäckningsmattor eller andra krävande golv har vi ett brett utbud av maskiner.
Se lite av vårt program här.

Läs mer här.

RENGÖRING AV PADELBANOR

Rengöring av padelbanor och ytor runt om padelhallen så har vi ett spännande utbud av maskiner.
Se hur enkelt du sköter din padelhall här.

Läs mer här.

SANDUPPTAGNING

Sopa upp sand och grus på gator, vid entréer eller garage ska vara enkelt. Se våra alternativ som gör det lätt att sköta upptagning av sand och smuts.

Läs mer här.

Marknadens bredaste sortiment av maskiner för städning och rengöring av små och stora ytor.

Prata med en av våra städexperter direkt!

Klicka på röda fältet under så hittar du närmaste kontaktperson.

Robotstädmaskiner - framtiden är redan här.

Digitaliserade processer, autonoma system, nollutsläpp - framtidens ämnen, men ändå utmaningar som sedan länge har nått marknaden för städning och kommunal teknik.

Vårt Servicecenter tar hand om er maskinpark. Att tänka service är att tänka helhet.

När vi erbjuder service tänker vi att maskinen ska vara en del av en långsiktig och hållbar affärsrelation. En maskin ska leva länge. Service i rätt tid, hur maskinen används och hur vi minimerar driftstopp är viktiga frågor för oss. Att teckna ett serviceavtal på maskiner ger trygghet och minskar risken för maskinstillestånd samt ger maximal tillgänglighet på maskinparken.  Allt för att förenkla för dig som kund.

NORDSTAN I GÖTEBORG - 65.000 M2 SOM RENGÖRS VARJE DAG!

Vi har samma rutin varje dag, 365 dagar om året och alla ska kunna samma rutin. Vi har en checklista med daglig tillsyn av alla våra maskiner. De ska rengöras, tvättas, ses över, tömmas och fyllas på. Alla som kör maskinerna ska kunna detta. 

HAKO ANTIBAC - FÖR ÖKADE HYGIENKRAV

Hygien blir allt viktigare inte bara i särskilt hygienkänsliga områden. Hakos städmaskiner gör inte bara rent och har möjlighet att desinficera golv och ytor utan kan även förbättra själva maskinens hygien genom att utrusta maskinens smutsvattentank med Hako-AntiBac®.

Clean Spectra städrondeller

Clean Spectra Rondeller

Clean Spectra är ett städsystem som består av rondeller preparerade med miljarder mikroskopiska stenar. Inga kemikalier behövs, man rengör med rondeller och endast vanligt vatten med enastående resultat. Clean Spectra kan användas på de flesta vanliga golvtyperna och gör golven mycket rena och skinande blanka.

Läs mer om Clean Spectra Städrondeller här.