Helelektriska trädgårdsprodukter från Toro!

Toro 60 v

Kom igång - Kontakta oss idag

Tack för visat intresse. Vill du veta mer om en av våra maskiner, få en demo på ditt företag eller köpa en begagnad maskin. Fyll i formuläret så kontaktar någon av våra experter dig inom kort.

Toros omtyckta och sladdlösa 60V-serie!

Toros  röda omtyckta helelektriska trädgårdsverktyg hjälper dig att röja och hålla snyggt hemma i trädgården eller på jobbet. Slipp strulet med med sladdar och otrevliga avgaser. KÖP RÄTT - KÖP RÖTT!

  • Enkla att starta, använda och underhålla
  • Pålitliga och tåliga
  • 3 års garanti (vid privat bruk)
  • Samma batteri och laddare kan användas till nästan hela 60V-serien
  • Flera olika batteristyrkor att välja mellan
  • Modern, snygg design
  • Hög prestanda och låg ljudnivå
  • Starta med ett enkelt knapptryck
  • Låg vikt och god ergonomi
  • Effektiva och lätta att tycka om!

LÖVBLÅS

Är du trött på att kratta löv eller att behöva hålla koll på lövblåsarens sladd? Toros batteridrivna lövblås med turbo boost tar enkelt och snabbt hand om stora mängder löv oavsett om de är blöta eller torra.

MOTORSÅG

Effektiv och kraftfull motorsåg som passar utmärkt till både trädtrimning eller för att kapa stockar. Utrustad med steglös hastighet och verktygslös kedjespänning samt kastskydd. Hela 41 cm svärdlängd.

TRIMMER

Lättskött och välbalanserad trådtrimmer. Passar lika bra för de mindre röjuppgifterna i trädgården som för de mer krävande, större ytorna eller tjockt gräs. Bekväm snabbframmatning av tråden.

HÄCKSAX

Smidig och effektiv med dubbelverkande, saxliknande blad. Ergonomiskt vridbart komforthandtag för horisontell- och vertikalklippning. 61 cm röjlängd. Svärdskydd medföljer.

STÅNGSÅG

Slipp stå på stegen och såga ner grenar för hand. Nu hälsar vi Toros nya stångsåg varmt välkommen till 60V-familjen! Med hjälp av den kan du nu kapa grenar 2,4 meter upp i trädet. Lättanvänd stångsåg med 25 cm skärlängd och 1,9 cm skärkapacitet.

MINDRE GRÄSKLIPPARE

Tysta, omtyckta batteridrivna klippare från Toro med 36 eller 43 cm klippbredd. Passar utmärkt för den mindre villatomten på upp till 600 kvm. Klippsystem: recycler, uppsamling eller bakutkast. Två olika hastighetslägen. Smidig förvaring på högkant! Batteri och laddare igår.

GRÄSKLIPPARE

Elektrisk gräsklippare med slitstark stålkåpa, 55 cm klippbredd och automatisk drivning. Praktisk förvaring på högkant, 70 l uppsamlare, snabbrengöringsanslutning och justerbart styre gör denna klippare till en av Toros populäraste. Batteri och laddare ingår.

GRÄSKLIPPARE FÖR YRKESPROFFSEN

Batteridriven gräsklippare för de tuffare arbetsuppgifterna. 53 cm klippbredd, steglöst drivsystem och robust helgjutet klippdäck i aluminium. Överlägsen klippkvalitet och en rymlig uppsamlare på 63 liter. Omtyckt klippare för proffsen! Batteri och laddare ingår.

Ladda om från sommar till vinter - elektriska trädgårdsverktyg för alla uppgifter och årstider!

FLERA OLIKA BATTERISTORLEKAR

Välj batteri efter verktyg samt efter hur stor yta du ska bearbeta. Batteriets prestanda är optimerat för varje verktyg. Samtliga batteristorlekar passar till den effektiva snabbladdaren. Rådgör gärna med våra kunniga säljare så att du får den bästa lösningen för just dina ytor och arbetsuppgifter.

1-STEGS SNÖSLUNGA

Klipp gräsmattan på sommaren och använd sedan samma batteri och laddare till Toros praktiska 1-stegssnöslunga på vintern! Omtyckt och effektiv snöslunga för den medelstora villatomten.

2-STEGS SNÖSLUNGA 

Toro Power Max E26 skyr inga utmaningar! Utrustad med dubbla 7,5 V-batterier klarar den av snörika områden med både tung och våt snö utan några som helst problem. Omtyckt och efterlängtad nyhet i Toros batteridrivna produktserie.

Toro® 60V Flex-Force®