Bli en expert på golvvård

Rena och snygga golv är bättre golv!

Ett välvårdat golv är ett bättre golv.

Rätt golvvård ger mer än bara rena golv. Golvvård är mycket mer än just golvvård. Att se till att företaget, butiken, lagret eller skolan har rena och snygga golv skapar positiva intryck för besökaren. En ren miljö ger bättre möjligheter att kunden eller besökaren vill komma tillbaka igen. Ett snyggt golv märks tydligare än vad man tänker på – motsatsen sänker intrycket med detsamma.

Vi utbildar och konsulterar i golvvård.

Välja rätt städmaskin kan vara A och O.

Att välja rätt städmaskin för rätt golv typ är inte alltid så lätt. Med ett stort utbud av premium städmaskiner, stor erfarenhet av rengöring av ytor, smarta finansieringslösningar och en professionell service ser vi till att er vardag blir enkel.

Hako städmaskiner

Städutbildning ger bättre och effektivare städning

Låt våra städexperter utbilda dig och dina kollegor i golvvård. Vi anpassar våra utbildningar efter era behov. Att gå en utbildning med oss är en investering för att höja standarden i era städprocesser. Kombinationen av maskinen, rondeller, golv och miljön ger olika behov av städning. Vi har långvarig erfarenhet av golvvård och kan ge de bästa tipsen och råden för er.

Utbildning i daglig tillsyn
Vi utbildar användare, enskilt eller i grupper kring användning av städmaskinen på bästa sätt.
En välskött maskin håller längre och minimerar driftstopp. Vad bör man göra innan man använder maskinen och vad ska man göra efter avslutat arbete. Allt anpassat efter er verksamhet.

Utbildning av arbetsledare
En utbildad ledare skapar bättre möjligheter för er verksamhet. Vi hjälper er att hitta det bästa arbetssättet för era golv och ytor samt att fastställa grunderna för dagliga städrutiner för era ytor. Allt för att underlätta er vardag och på bästa sätt utveckla era medarbetarna.

Golvvård till ny nivå
Det är skillnad på golvvård och rätt golvvård. Våra experter kan tillsammans med er skapa ett slitet golv till en helt ny nivå. Olika golvtyper och antalet besökare i lokalen ger olika förutsättningar. Vi utbildar er i allt om olika golvtyper, val av bästa produkterna och visar de mest effektiva arbetsmetoderna för just er miljö.

Effektivisera er golvvård
Att städa och rengöra golv i stora och små ytor kan medföra stora kostnader i maskinval,
förbrukningsmaterial och handhavande. Våra experter ger er de bästa råden kring hur ni på bästa sätt och ekonomiskt ska sköta era golvytor.

 

Skapa rena och snygga ytor med Hako!

SÅ BLIR DU ETT PROFFS PÅ ATT SKAPA SNYGGA YTOR 

Ta kontakt redan idag – för företag kan vi komma ut till er för en maskindemo i verklig miljö! Upptäck själv vårt proffssortiment av SkurmaskinerSopmaskiner, DammsugareMattvättmaskinerRobotstäd och mycket mer!

Är du osäker på vad som passar dig så kan du kontakta våra specialister för att snabbt och enkelt få en kostnadsfri rådgivning kring hur du kan göra dina offentliga eller kommersiella ytor proffsigt snygga!

Vi älskar snygga ytor och det tror vi att både du och dina kunder också gör!

 

Läs även