Mer om gatusopmaskiner från Hako

Se våra gatusopmaskiner

 

 

En kompakt och manöverbar gatusopmaskin som är perfekt lämpad för stadsmiljöer.

Tack vare sin starka sug- och sopförmåga är den utmärkt när den tar bort smuts, skräp från även de mest krävande ytorna, som betong, asfalt och kullersten. Dess lilla markavtryck möjliggör sömlös navigering genom smala gator och gränder, vilket gör den till det ultimata valet för stadsstädning.

Hako Citymaster 2250 har en komfort, säkerhet och effektivitet i 6-t-klassen.

Detta är vad Citymaster 2250 står för – som en kompakt gatusopmaskin eller som en mångsidig redskapsbärare för användning under hela säsongen. Med en rymlig, bekväm och säkerhetsklassad hytt (ECE-R29) för alla årstider samt ergonomiskt utformade manöverpanel, möter Citymaster 2250 förarens alla behov.  Detta ökar därmed effektiviteten på jobbet och till exempel genom generösa glasrutor och tillvalsfunktioner för fri sikt över hela arbetsmiljön. Trafikgodkänd för motortrafikled och motorväg vid registrering som tung lastbil.

Hako Citymaster 2250 en gatusopmaskin att räkna med.
Hako Citymaster 2250 en gatusopmaskin att räkna med.

"Ett samarbete med en leverantör som kan erbjuda rätt kompetens är viktigare än maskinerna"

Säker på vägen och i stan

Arbete i städer och bostadsområden medför ständiga utmaningar i trafiken för förare av arbetsfordon. Citymaster 2250 har väl genomtänkta detaljer som stora rutor, välplacerade sidospeglar, backsignal och kamerasystem för bättre sikt, förbättrar förhållandena för föraren och skyddar fotgängare och andra trafikanter. Dödvinkelassistans (tillval) är ett annat logiskt val för den som strävar efter maximal säkerhet under arbetet.

STOR
Den rymliga förarhytten är utformad för operatören med generöst utrymme och en rad olika möjligheter, med individuellt anpassningsbar utrustning.

XXL prestanda
Citymaster 2250 är en gatusopmaskin med extra fördelar. Den multifunktionella designen ger ökad effektivitet och möjlighet att utnyttja maskinens kapacitet fullt ut i en mängd olika arbetsuppgifter. Kan utrustas med två eller tre borstsystem. Stor och rymling sopbehållare på  2 m3.

Effektiv styrning
Utrustad med fyrhjulsstyrning har Citymaster 2250 en komfort, säkerhet och effektivitet som övertygar i 6-tonsklassen. Fyrhjulsstyrningen gör fordonet extremt lättmanövrerat även där det är trångt och möjliggör exakt och kantnära sopning. Det spelar ingen roll om den enbart används som kompakt gatusopmaskin eller som multifunktionell redskapsbärare för året-runt-bruk.

Made for the driver!

Förarmiljön i Citymaster 2250 är skapad för föraren med gott om utrymme, individuellt konfigurerbar, ergonomiska utrustning och möjlighet till höger- eller vänsterhandsmanövrering.

Kupén omfattas av rikligt med glas och smart placerade ytterbackspeglar har föraren fri sikt över hela sin arbetsmiljö – för alla trafikanters säkerhet.
Som tillval kan kameror eller en avstängningsassistent för döda vinkeln installeras.

En förarmiljö där man trivs.
Hako Citymaster 2250 har en förarmiljö där man trivs.

Fördelar för operatören:

Maximal rörelsefrihet

Individuell anpassning av utrymmet genom olika designlösningar

Höger- eller vänstermanövrering ger flexibel placering av det funktionella armstödet

Mycket god överblick över arbetsområdet tack vare generösa glasytor

Behaglig temperatur även mycket varma dagar, tack vare optimerat ventilations och

luftkonditioneringssystem och ljusmålat hyttak

Enkel användning genom optimerat manöverkoncept: alla funktioner inom bekvämt räckhåll

Ratten är justerbar i höjd och lutning för ökad komfort

Så blir du ett proffs på snygga ytor

Ta kontakt redan idag – för företag kan vi komma ut till er för en maskindemo i verklig miljö! Upptäck själv vårt proffssortiment av gräsklippare, blåsar och uppsamlare, arbetsfordon, kompakttraktorer, redskapsbärare och mycket mer! 

Är du osäker på vad som passar dig så kan du kontakta våra specialister för att snabbt och enkelt få en kostnadsfri rådgivning kring hur du kan göra dina offentliga eller kommersiella ytor proffsigt snygga! 

Vi älskar snygga ytor och det tror vi att både du och dina kunder också gör! 

 

Läs även