Äntligen en helelektrisk proffsklippare

Batteriet är bara början

GrandStand Revolution - Toro presenterar den smartaste klipparen som någonsin har skapats

Upptäck en helelektrisk och kraftfull stå-bakom klippare som förändrar spelet. Maskinerna drivs av Toros revolutionerande HyperCell Power System, utvecklat för att ge användaren ett enklare och mer tillgängligt klippsystem.

STÅ-BAKOM GRÄSKLIPPARE MED PRECISIONSHANTERING

GrandStand Revolution från Toro ger en kontrollnivå utöver det vanliga och låter dig styra alla aspekter av maskinen. Nu kan du öka rotorbladshastigheten oberoende av maskinens hastighet, vilket gör att du kan skära gräset med ännu större precision och med rakare linjer som resultat.

Toro Revolution

Toro Grand stand Revolution

Toro Grand Stand Revolution

Elektrisk gräsklippare - kvalitetsbyggd

Byggd på samma otroligt tuffa och hållbara plattformar som Toros övriga modeller. GRANDSTAND REVOLUTION har en kraftig I-balk i framänden och kraftfull "7-gauge" stål i TURBO FORCE-klippdäcket med en bullnos-stötfångare. Allt med en garanti för att backa upp tuffa uppdrag.

KRAFT

GRANDSTAND REVOLUTION är en del av Toros mest kraftfulla linje av gräsklippare. Med massor av lättillgängligt vridmoment som hjälper dig att effektivt hantera stora ytor gräs - hela dagen. Nu kan du säga adjö till att motorn säger stopp i tuffa gräsförhållanden.

JUSTERBART KLIPPDÄCK

Maximera körtid och prestanda genom att anpassa klippdäcket så att den passar förhållandena bäst. Att öka klippdäckets vinkel kommer att hjälpa till att förlänga maskinens gångtid genom att tillåta mer gräsklipp lämna däckets baksida vid mulchning. Att minska klippdäckets vinkel maximerar prestandan och ger högsta klippkvalitet under de flesta förhållanden.

Toro Revolution

Så blir du ett proffs på snygga ytor

Ta kontakt redan idag – för företag kan vi komma ut till er för en maskindemo i verklig miljö! Upptäck själv vårt proffssortiment av gräsklippare, blåsar och uppsamlare, arbetsfordon, kompakttraktorer, redskapsbärare och mycket mer! 

Är du osäker på vad som passar dig så kan du kontakta våra specialister för att snabbt och enkelt få en kostnadsfri rådgivning kring hur du kan göra dina offentliga eller kommersiella ytor proffsigt snygga! 

Vi älskar snygga ytor och det tror vi att både du och dina kunder också gör! 

 

Läs även