ÅKBARA SKURMASKINER FÖR EXTRA STORA YTOR

Städmaskiner för riktigt stora ytor!

Hur städar jag stora golvytor?

Produktionsanläggningar, logistikhallar och lager ökar ständigt i storlek, vilket för med sig nya krav på golvunderhåll. Kraven på professionell inomhusstädning är redan höga när det gäller stora ytor, och för varje ytterligare kvadratmeter växer behovet på effektiva lösningar.  När det gäller att ta bort stora mängder smuts, produktionsrester och damm når många städmaskiner snart gränserna för sin prestanda och ekonomiska effektivitet.

Dessutom ställer varje applikationsområde individuella krav på maskinens egenskaper och utrustning.

Hako Scrubmaster B400

Det är precis där Hakos nya Scrubmaster B400 R-serie kommer in i spelet. Den nya maskinserien erbjuder skräddarsydda lösningar för individuella behov, till exempel rengöring av mycket stora ytor på upp till 14 000 m2/h, med en 400-liters vatten och returtankskapacitet för långa drifttider, tre maskinvarianter för olika rengöringsbehov, två olika arbetsbredder (123 cm och 155 cm) samt många tillval för mer effektivitet, arbetssäkerhet och hygien.

Redo för en helt ny maskinklass

Den nya Scrubmaster B400 R-serien står för överlägset rengöringsresultat i stora industribyggnader och utställningshallar, på flygplatser och i parkeringsgarage. Maskinernas höga produktivitet, batterikapacitet och stora vatten- och återvinningstankar säkerställer långa drifttimmar.

Denna nya maskinserie uppfyller alla kriterier för en ergonomisk arbetsplats och som garanterar många timmars arbete utan trötthet och har tilldelats AGR kvalitetsmärkning. On-board doseringssystem säkerställer effektiv användning av rengöringskemikalier och Hako-AntiBac®, som ger tankarna unika antibakteriella egenskaper, för särskilt höga hygienkrav.

 

 

Hako Scrubmaster B400

Tre varianter - otaliga möjligheter

Olika grader av nedsmutsning i kombination med torkad grov smuts är särskilt utmanande för professionell rengöringsteknikutrustning. För den här typen av städuppgifter erbjuder Hako två olika kombimaskiner genom varianterna Scrubmaster B400 RH och Scrubmaster B400 RM.

Scrubmaster B400 RH är utrustad med en 150-liters smutsbehållare och automatisk högtömning, medan Scrubmaster B400 RM samlar upp grov smuts i två 44-liters smutsbehållare för manuell tömning. I kombination med maskinernas effektiva dammsugningssystem säkerställer Hakos innovativa sidoborstskydd DustStop låg spridning av damm och fina partiklar i arbetsmiljön.

Den tredje varianten av den nya maskinserien, skurmaskinen Scrubmaster B400 R, kan utrustas med ett valfritt snabbkopplingssystem för ytterligare verktyg som en lättskräpuppsamlare och en mopp- eller borstenhet.

Hako Dust stop 

En maskin med olika kundanpassningar

Hako står för kvalitativa lösningar utan kompromisser. Maskinerna kan därför uppgraderas med ett brett utbud av tillval, till exempel säkerhetsfunktioner som takskydd, säkerhetsskydd bluespot, olika förarassistanssystem och belysningsalternativ.

Den specialutvecklade X-AC-varianten (drivning på alla hjulen) möjliggör kraftfull rengöring även i lutningar på upp till 15 %. För att ge renlighet även i de minsta hörnen kan maskinerna utrustas med en högtryckstvätt på maskinen. Kompletterat med olika tjänster för maximal maskintillgänglighet och finansieringsalternativ, erbjuder Hakos nya Scrubmaster 8400 R-serie ett omfattande och ekonomiskt effektivt paket för rengöring av mycket stora ytor.

 

Så blir du ett proffs på snygga ytor

Ta kontakt redan idag – för företag kan vi komma ut till er för en maskindemo i verklig miljö! Upptäck själv vårt proffssortiment av SkurmaskinerSopmaskiner, DammsugareMattvättmaskinerRobotstäd och mycket mer!

Är du osäker på vad som passar dig så kan du kontakta våra specialister för att snabbt och enkelt få en kostnadsfri rådgivning kring hur du kan göra dina offentliga eller kommersiella ytor proffsigt snygga!

Vi älskar snygga ytor och det tror vi att både du och dina kunder också gör!

 

Läs även