Toro bevattningsystem på St Andrews

Tidiga mornar och sena nätter

St Andrews, Skottland - golfens hem

I år ägde den 150:e Open rum i St Andrews, Skottland, allmänt erkänd som golfens hem. För sexhundra år sedan spelades det första spelet på den anrika St Andrews-banan. För 150:e Open använde turneringen Toro bevattnings- och underhållsutrustning för att underhålla The Old Course under hela veckan. Det internationella teamet med över 75 proffs på gräsmattor använde Toro batteridrivna gräsklippare, gräsklippare och bevattningsutrustning för att uppnå de idealiska spelförhållandena, samtidigt som de påverkade miljön minimalt. "Inkluderingen, samarbetet och kamratskapet [av teamet] liknade inget jag någonsin varit en del av förut", säger Jeff Drake, Toro Senior Global Product Marketing Manager.

"Även med tidiga morgnar och sena nätter var alla alltid villiga att "kliva in" och hjälpa till att få alla uppgifter genomförda när de dök upp."

Toro minskade koldioxidutsläppen med upp till 90 %

Toros bevattningssystem tillsammans med teamet fick exakt kontroll över bevattningen

St Andrews förblev i optimalt spelläge med endast en liten mängd vatten tack vare de exakta och individuellt kontrollerade bevattningsspridarna. Genom att ta miljöpåverkan ett steg längre genom att använda all batteridriven utrustning från Toro minskade koldoxidutsläppen med upp till 90 % jämfört med tidigare använda fossildrivna maskiner. Färre utsläpp gynnar inte bara jordens miljö, utan också det lokala djurlivet som omger banan. "Toros produkter och teknologi visade på världsscenen att en golfbana kan använda batterikraft och gräsklippare för att på ett hållbart sätt uppnå idealiska spelförhållanden som passar de bästa golfarna i sporten", säger Barry Beckett, Toro Senior Marketing Manager.

Toro St Andrews Golf

Rätt bevattningssystem gör golfarna bättre

SÅ BLIR DU ETT PROFFS PÅ SNYGGA YTOR

Ta kontakt redan idag – för företag kan vi komma ut till er för en maskindemo i verklig miljö! Upptäck själv vårt proffssortiment av, bevattning,  gräsklippareblåsar och uppsamlare, arbetsfordonkompakttraktorerredskapsbärare och mycket mer! 

Är du osäker på vad som passar dig så kan du kontakta våra specialister för att snabbt och enkelt få en kostnadsfri rådgivning kring bevattning som gör ytor proffsigt snygga! 

Vi älskar snygga ytor och det tror vi att både du och dina kunder också gör! 

 

Läs även