Välskötta och snygga ytor ger ett lugnt och fridfullt intryck!

 

På en kyrkogård är arbetsuppgifterna många och förutsättningarna olika beroende på årstid och vilken typ av ytor som ska underhållas. Vi på Hako Ground & Garden har lång erfarenhet och ett brett utbud av maskiner och lösningar som klarar de behov och krav som ni ställer på er maskinpark.

Som avtalsleverantör till Svenska Kyrkan finns vi alltid nära till hands när ni har frågor och funderingar. Tveka inte att ringa och bolla med oss så att ni får rätt maskiner för de ytorna som ska bearbetas. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot ett härligt samarbeta med er.

Eldrivna arbetsfordon – en självklarhet idag!

Garias omtyckta, eldrivna arbetsfordon är bekväma, robusta och erbjuder en riktig  ”bilkänsla” samt körglädje utan buller. Garias elbilar är krocktestade och ger en trygg, rymlig och säker förarmiljö. Fordonen är 100% eldrivna och har en räckvidd på 40-200 km per laddning. Välj mellan kort eller långt chassi och sedan finns det många konfigurationsmöjligheter och variation av utrustning bl a; flak, skåp, gallersidor, DeLuxe-hytt o s v.  Låga drift- och omkostnader.
Boka en demo och upplev Garia!

Ny, allsidig och omtyckt redskapsbärare från Ventrac.

En maskin för många typer av arbetsuppgifter:
 • Gräsklippning, snöröjning, stubbfräsning, krattning av grusgångar, slyröjning m m.
 • Säker och stabil i släntkörning.
 • Snabbt och enkelt byte mellan de olika redskapen – inga verktyg eller tunga lyft.
 • För ökad säkerhet och stabil släntköring – montera hjulbreddare eller dubbelmontage.
 • När du kör i ojämn terräng pendlar chassit, vilket resulterar i att alla fyra hjulen har markkontakt.

En tyst lösning!

Idag väljer allt fler att komplettera sin maskinpark med robotgräsklippare. Passar utmärkt för klippning både på stora grönytor och i områden där man inte vill störa, som t ex i minneslundar eller runt begravningskapell. Klipper lika bra dag- som nattetid.

Batteridriven gräsklippare.

I Toros nya serie av batteridrivna produkter hittar du bl a denna populära klippare som enkelt tar sig fram mellan gravstenar och grusgångar. Smidig hjälpreda för trånga utrymmen eller som "puts"-klippare för större grönytor.

Smidiga traktorer

Kiotis omtyckta traktorer är lättkörda och tar sig smidigt fram. De kan utrustas med snöblad, sandspridare, klippdäck, hytt, lövuppsamlare eller vagn Allt anpassat efter årstid eller arbetsuppgift.

En maskin för alla årstider

Hakos pålitliga redskapsbärare sopar, klipper, plogar, sandar och samlar upp. Populär maskin som hjäper många kyrkor runt om i Sverige att hålla ytorna rena och snygga året runt.

Klippa, röja, blåsa, gräva, fräsa eller transportera? Vi har maskinerna som hjälper er att sköta ytorna på bästa miljömässiga och ekonomiska sätt!

NYHET! 

I vår kommer Hakos nya, helelektriska redskapsbärare Citymaster 1650ZE! Lika effektiv som en vanlig dieseldriven sopmaskin/redskapsbärare men helt utan koldioxidutsläpp. Gå in och boka er demo redan idag och var bland de första som får provköra denna efterlängtade allroundmaskinen.

NYHET! 

Ogräsbekämpning med hetvatten! Att bli av med ogräs är en ständig kamp. Nu kan vi erbjuda Hakos nya, effektiva Weed Concept. Välj mellan en hjulburen eller separat enhet. Högtryckstvätt och smidig bevattningsfunktion ingår. Enkel att hantera men framför allt - miljövänlig! Låt oss berätta mer - boka in en ogräsfri demo på era egna ytor!

EN MASKIN FRÅN OSS - EN TRYGG AFFÄR FÖR ER.  

Vi har marknadens bredaste utbud av kvalitets- och driftsäkra maskiner. Vi erbjuder olika typer av finansiering och funktionslösningar. Vår servicepersonal finns alltid nära via vårt rikstäckande nät av auktoriserade serviceverkstäder och servicebussar. Reservdelar beställs enkelt från vårt stora reservdelslager och levereras snabbt. Vi utför alltid en maskinutbildning vid leverans eller vid annat önskat tillfälle.

 

 

Avtalsleverantör till Svenska Kyrkan!

Som avtalsleverantör till Svenska Kyrkan är ni alltid prioriterade och vi finns alltid nära till hands för er. Ni hittar du oss i året Inköpskatalog på sidan 47.
Passa på och boka in ett möte eller en demo – vi kommer gärna ut till er så att ni kan provköra våra maskiner på era egna ytor.

Vi ses i vår!

 

Vilken typ av underlag ska ni bearbeta och när? Vilka miljökrav och bullernivåer måste ni uppfylla? Rätt maskiner på rätt plats. Låt oss hjälpa er.

Alla våra eftermarknadstjänster på ett ställe!

Allt för att göra det enklare för dig som kund till oss

 

Boka en demo - vi är experter på att se till så ni får rätt maskiner till era ytor

  Våra säljare kan det här med rätt maskin för rätt uppgift.
  De kommer kostnadsfritt ut till er för att ni ska få provköra på era egna områden och ytor.

  Har du frågor eller funderingar - Tveka inte att mejla våra kunniga säljare.