Konsten att underhålla en kyrkogård

På en kyrkogård är arbetsuppgifterna många och förutsättningarna olika beroende på årstid och vilken typ av ytor som ska underhållas. Vi på Hako Ground & Garden har lång erfarenhet och ett brett utbud av maskiner och lösningar som klarar de behov och krav som ni ställer på er maskinpark.

Som avtalsleverantör till Svenska Kyrkan finns vi alltid nära till hands när ni har frågor och funderingar. Tveka inte att ringa och bolla med oss så att ni får rätt maskiner för de ytorna som ska bearbetas. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot ett härligt samarbeta med er.

Eldrivna arbetsfordon – en självklarhet idag!

Club Cars omtyckta, eldrivna arbetsfordon är bekväma, robusta och erbjuder en riktig  ”bilkänsla” samt körglädje utan buller. Club Cars elbilar är krocktestade och ger en trygg, rymlig och säker förarmiljö. Fordonen är 100% eldrivna och erbjuder  lång räckvidd per laddning. Välj mellan kort eller långt chassi och sedan finns det många konfigurationsmöjligheter och variation av utrustning bl a; flak, skåp, gallersidor, DeLuxe-hytt o s v.  Låga drift- och omkostnader.
Boka en demo och upplev Club Car!

Allsidig och omtyckt redskapsbärare från Ventrac.

En maskin för många typer av arbetsuppgifter:
  • Gräsklippning, snöröjning, stubbfräsning, krattning av grusgångar, slyröjning m m.
  • Säker och stabil i släntkörning.
  • Snabbt och enkelt byte mellan de olika redskapen – inga verktyg eller tunga lyft.
  • För ökad säkerhet och stabil släntköring – montera hjulbreddare eller dubbelmontage.
  • När du kör i ojämn terräng pendlar chassit, vilket resulterar i att alla fyra hjulen har markkontakt.

Kom igång - Kontakta oss idag

Tack för visat intresse. Vill du veta mer om en av våra maskiner, få en demo på ditt företag eller köpa en begagnad maskin. Fyll i formuläret så kontaktar någon av våra experter dig inom kort.

En tyst lösning!

Idag väljer allt fler att komplettera sin maskinpark med robotgräsklippare. Passar utmärkt för klippning både på stora grönytor och i områden där man inte vill störa, som t ex i minneslundar eller runt begravningskapell. Klipper lika bra dag- som nattetid.

Batteridriven gräsklippare.

I Toros batteridrivna produktserie hittar du bl a denna populära klippare som enkelt tar sig fram mellan gravstenar och grusgångar. Smidig hjälpreda för trånga utrymmen eller som "puts"-klippare för större grönytor.

Smidiga traktorer

Kiotis omtyckta traktorer är lättkörda och tar sig smidigt fram. De kan utrustas med snöblad, sandspridare, klippdäck, hytt, lövuppsamlare eller vagn Allt anpassat efter årstid eller arbetsuppgift.

En maskin för alla årstider

Hakos pålitliga redskapsbärare sopar, klipper, plogar, sandar och samlar upp. Populär maskin som hjäper många kyrkor runt om i Sverige att hålla ytorna rena och snygga året runt.

Klippa, röja, blåsa, gräva, fräsa eller transportera? Vi har maskinerna som hjälper er att sköta ytorna på bästa miljömässiga och ekonomiska sätt!

Hakos helelektriska redskapsbärare Citymaster 1650ZE! Lika effektiv som en vanlig dieseldriven sopmaskin/redskapsbärare men helt utan koldioxidutsläpp. Gå in och boka er demo redan idag och provkör denna allroundmaskin.

Ogräsbekämpning med hetvatten! Att bli av med ogräs är en ständig kamp. Nu kan vi erbjuda Hakos, effektiva Weed Concept. Välj mellan en hjulburen eller separat enhet. Högtryckstvätt och smidig bevattningsfunktion ingår. Enkel att hantera men framför allt - miljövänlig! Låt oss berätta mer - boka in en ogräsfri demo på era egna ytor!

En maskin från oss - trygg affär för er.

Vi har marknadens bredaste utbud av kvalitets- och driftsäkra maskiner. Vi erbjuder olika typer av finansiering och funktionslösningar. Vår servicepersonal finns alltid nära via vårt rikstäckande nät av auktoriserade serviceverkstäder och servicebussar. Reservdelar beställs enkelt från vårt stora reservdelslager och levereras snabbt. Vi utför alltid en maskinutbildning vid leverans eller vid annat önskat tillfälle.

 

Avtalsleverantör till Svenska Kyrkan!

Som avtalsleverantör till Svenska Kyrkan är ni alltid prioriterade och vi finns alltid nära till hands för er.
Passa på och boka in ett möte eller en demo – vi kommer gärna ut till er så att ni kan provköra våra maskiner på era egna ytor.

Vi ses i vår!

 

Vilken typ av underlag ska ni bearbeta och när? Vilka miljökrav och bullernivåer måste ni uppfylla? Rätt maskiner på rätt plats. Låt oss hjälpa er.

Alla våra eftermarknadstjänster på ett ställe!

Allt för att göra det enklare för dig som kund till oss