Professionella handhållna batteriverktyg

Toros professionella handhållna produkter drivs av Toros 60 V Flex-Force Power batterisystem som passar till hela verktygssortimentet i Revolution-serie. Den bekväma ryggsäcken/batterihållaren fungerar som strömkälla för lövblåsen, trådtrimmern samt häcksaxen och den både avlastar och underlättar så att du klarar av att hålla igång hela arbetsdagen.

I serien finns:

  • Trimmer
  • Häcksax
  • Blås

Tillbehör

  • Ryggsäck/batterihållare
  • Laddanslutning
  • 60 V 6 Ah, 7,5 Ah och 10 Ah-batteri
  • 60 V laddare med plats för 6 st batterier

Vill du veta mer om våra batteriprodukter?

Vill du veta mer om en av våra maskiner, få en demo på ditt företag eller köpa en begagnad maskin. Fyll i formuläret så kontaktar någon av våra experter dig inom kort.

Kolla in videon om Toro handhållna 60V produkter här.

Trimmer

Effektiv trimmer för yrkesproffsen. Robust konstruktion med solid axel och en generös arbetsbredd på 40 cm med 2,4 mm lina. Smidig snabbframmatning via tryck på lina. Bakmonterad borstlös motor med hög effekt. Reglerbar – två hastighetsdrift. Den bekväma ryggsäcken fungerar som strömkälla för trådtrimmer, lövblåsen, och häcksaxen och ser till att du klarar av att hålla igång hela arbetsdagen. Enkelt och smidigt att byta batteri när de är slut tack vare den praktiska snabbladdaren.

Häcksax

Toro Revolutions effektiva häcksax erbjuder en 66 cm lång svängdslängd och en skärkapacitet på 3 cm. Enkelt och smidigt att byta batteri när de är slut tack vare den praktiska snabbladdaren. Det tar bara 50 minuter att ladda det största batteri till 100%. Du får en renare och effektivare trimning med mindre vibrationer tack vare det dubbelverkande klippsystemets korsvisa knivar. Dessutom är handtaget konstruerat för att ge en hög komfort och kan roteras med en knapptryckning för snabb, enkel vertikal trimning. 

Ryggburen lövblås

Den kraftfulla fläkten har en luftvolym/kapacitet på 1 240 m3/h vid 257 km/h vilket ger en hög röjkapacitet. Variabel hastighet med turboboost och farthållare gör det enkelt anpassa luftströmmen i olika miljöer och förhållanden. Den medföljande förvaringsbygeln ger en praktisk förvaring.

Alltid nyladdade batterier

Enkelt och smidigt att både ladda och skifta till nyladdare batterier tack vare den praktiska snabbladdaren. Det tar bara 50 minuter att ladda det största batteriet till 100%. Plats för 6 batterier. Laddanslutningen håller ryggsäckens strömkälla ansluten till verktygen.

Toro60V Revolution

Helelektriska proffsklippare!

Att förändra ett traditionellt inköpsbeteende med att köpa fossildrivna maskiner till att gå över till en helelektrisk maskinpark är en utmaning. På Hako Ground & Garden är vi beredda på att ta den utmaningen. Kontakta våra specialister får mer rådgivning, information och demo och provkör bl a Toros nya proffsklippare ur deras nya Revolution modellprogram.

Trött på att sitta och klippa – prova att stå istället!

Toros nya, elektriska klippare man står på erbjuder mjuk fjädringen som ser till att förarna står bekvämt när de arbetar samt har bra överblick vilket resulterar i att de får mer gjort på kortare tid.

Batteridriven gräsklippare.

Toros nya, elektriska klippare erbjuder mjuk fjädringen som ser till att förarna sitter bekvämt när de arbetar samt har bra överblick vilket resulterar i att de får mer gjort på kortare tid.

Svävande klippare.

Toro eHoverPro är den perfekta lösningen för klippning i områden t ex i slänter där vanliga hjulförsedda klippare inte kan köra och när ett högkvalitativt resultat önskas.

En maskin för yrkesproffsen.

Batteridriven klipparen som nästan är helt underhållsfri och släpper inte ut några avgaser. Konstruerad för att klara de tuffa kraven som professionella yrkesanvändare ställer.

Vi hjälper dig att ställa om till en helelektrisk maskinpark!

 

Avtalsleverantör till Svenska Kyrkan, ADDA och HBV!

Vi är avtalsleverantör till b la  Svenska Kyrkan, ADDA och HBV. Passa på och boka in ett möte eller en demo – vi kommer gärna ut till er så att ni kan provköra våra maskiner på era egna ytor.

Vi ses i vår!

Vill du veta mer om våra batteriprodukter?

Vill du veta mer om en av våra maskiner, få en demo på ditt företag eller köpa en begagnad maskin. Fyll i formuläret så kontaktar någon av våra experter dig inom kort.