Eldriven redskapsbärare för året runt-bruk

Eldriven redskapsbärare

Rena och snygga stadsmiljöer med hjälp av tysta, helelektriska Hako Citymaster 1650 ZE!

Vill du veta mer om helelektriska redskapsbärare?

Vill du veta mer om en av våra maskiner, få en demo på ditt företag eller köpa en begagnad maskin. Fyll i formuläret så kontaktar någon av våra experter dig inom kort.

Elektrisk mångsidighet – Sopa, skura, ploga, klippa eller sanda!

Alla områden görs rena och snygga på olika sätt. Gräset ska klippas, grus och fimpar ska sopas upp. Löven ska samlas in och snön måste bort. Hako Citymaster 1650 ZE följer Hakos princip om mångsidighet, vilket betyder att maskinen också fungerar som effektiv och bekväm redskapsbärare året runt. Oavsett användningsområde har den elektriska drivningen imponerande effektivitetsfördelar jämfört med klassisk dieselhydraulisk drivning, och med avsevärt minskade energikostnader.

Helelektriska Citymaster 1650 ZE (Zero emission). Lika effektiv som en vanlig dieseldriven sopmaskin/redskapsbärare men helt utan koldioxidutsläpp. Med upp till nio drifttimmar på en laddning av batteriet är den väl rustad för långa arbetsdagar. Och med en topphastighet på 40 km/tim tar sig Citymaster 1650 ZE enkelt vidare till nästa arbetsplats eller laddstolpe, för snabb, trygg och enkel laddning av batteriet.

  • Klimatvänlig och inga avgasutsläpp
  • Tyst drift 
  • Arbeta upp till 9 timmar på en laddning
  • Rymling och ergonomisk hytt 
  • Lika effektiv som en dieseldriven maskin

Passa på och boka er demo redan idag för att vara säker på att få uppleva och köra Hako Citymaster 1650 ZE.

Behagligt tyst

Eldriften och ”tysta borstar” minskar bullret betydligt, både utvändigt och inne i förarhytten.

Okomplicerat och smidigt

Med Hakos 1-knapps-operativsystem, som är integrerat i armstödet, styr du alla funktioner med en knapptryckning.

Effektiv belysning

Kraftfulla och energisnåla full-LED-strålkastare ger utmärkt belysning i arbetsområdet, även vid sämre ljusförhållanden.

God sikt gör arbetet säkrare

Hakos säkerhetskoncept skyddar både föraren och miljön. Den ROPS-testade säkerhetshytten med stora rutor ger god sikt i alla lägen. Kamerasystemet ger extra stöd vid backning eller på trånga arbetsytor.

"En eldriven sopmaskin innebär inte bara reducerade koldioxidutsläpp utan medför också en bättre, tystare arbetsmiljö för operatören och lägre bullernivå för boende runt omkring".

Tillräcklig kapacitet för långa arbetsdagar

Citymaster 1650 ZE ger upp till nio timmars arbete på en laddning. Med sin topphastighet på upp till 40 km/t, tar du sig snabbt till nästa arbetsplats eller närmaste laddstation för snabb, säker och okomplicerad laddning.

När som helst – var som helst.

Citymaster 1650 ZE är mycket tystare, vilket gör ZE idealisk för arbete i bullerkänsliga miljöer, t.ex. nära skolor eller sjukhus, eller till och med för arbete på natten.

Bekväm, säker och effektiv

Citymaster 1650 ZE är utrustad med en mängd smarta detaljer för förbättrad kör- och användarkomfort, till exempel i förarhytten som har en rad ergonomiska justeringsmöjligheter.

Vill du veta mer om helelektriska redskapsbärare?

Vill du veta mer om en av våra maskiner, få en demo på ditt företag eller köpa en begagnad maskin. Fyll i formuläret så kontaktar någon av våra experter dig inom kort.