Hako Ground & Garden ❤️ Snöröjning

Ta hand om dig själv i vinter!

Att skotta snö kan kännas som både ett bra träningspass och som ett jobbigt avsnitt av vintersäsongen. Speciellt om du har besvär med hjärta och kärl kan det vara en bra idé att vara extra försiktigt när du skapar en snöfri uppfart hemma eller på jobbet. Och med Sveriges klimat - med både kraftiga snöfall och växlande temperaturer under vinterhalvåret bli snön lätt blöt, packad och tung. 

Idag finns ett bredare utbud av snöslungor än någonsin och vi på Hako Ground & Garden marknadsför Toro’s en- och två-stegssnöslungor. Med ett tydligt fokus på kvalitet och hållbarhet, moderna funktioner och en prestanda som klarar den nordiska vintern med stora snömängder, tycker vi att Toro har ett riktigt fint erbjudande för svenska snöskottare.

Låt en kvalitetsmaskin göra jobbet enklare och snabbare 

Toros snöslungor är utrustade med praktisk elstart, smart LED-strålkastare för mörkerkörning och ett specialutvecklat anti-clogging system. Maskinerna låter dig arbeta snabbt och effektivt med upp till 1443 kg snö per minut och 19,8 m kastlängd. Toros snöslungor levereras också med patetenterade Quick Stick-systemet som låter dig rikta kastaren och kastlängden i samma handrörelse.  

Värstingen Toro Power Max TRX HD 1432 – en snöslunga med larvfötter - klarar de allra tuffaste underlagen. Med ett hydrostatisk och steglöst driftsystem arbetar sig maskinen enkelt fram vid kraftiga lutningar och i snövallar. Kan även användas för att snöröja på kommersiella tak eller riktigt stora snömängder. 

Toro Power Clear 60V E21 - Batteridriven Snöslunga (ensteg) från Toro

Snöfritt utan krångel med batteridrivna snöslungor 

Det har aldrig varit ett bättre tillfälle än nu att införskaffa en snöslunga. 

Toros Power Max E-serien är en helt ny typ av batteridrivna slungor som kvalitetstestats i ordentliga snömängder och kan hantera upp till 200 m3 på en laddning. Resultatet blir en ljudreducerad och avgasfri snöröjning med samma finesser som på dom bensindrivna varianterna. 

Tål batteriet verkligen kyla? Problemet är löst med ett smidigt portabelt batteri som enkelt tas med in efter arbetet för att garantera en lång livslängd. 

 

Så blir du ett proffs på snygga ytor 🤨

Ta kontakt redan idag – för företag kan vi komma ut till er för en maskindemo i verklig miljö! Upptäck själv vårt proffssortiment av gräsklippare, blåsar och uppsamlare, arbetsfordon, kompakttraktorer, redskapsbärare och mycket mer! 

Är du osäker på vad som passar dig så kan du kontakta våra specialister för att snabbt och enkelt få en kostnadsfri rådgivning kring hur du kan göra dina offentliga eller kommersiella ytor proffsigt snygga! 

Vi älskar snygga ytor och det tror vi att både du och dina kunder också gör! 

 

Läs även