Vill du klippa och samla löv rekommenderar vi Toro PLH 800, medan Hako Citymaster passar större ytor som gator. För en enklare lösning, överväg Foresteels vagnmonterade lövsug eller Ventrac för större områden.

Hösten är här, och med den kommer den ständiga uppgiften att hantera fallande löv. Men oroa dig inte, vi har den perfekta lösningen för varje behov!

Vill du klippa och samla löv rekommenderar vi Toro PLH 800, medan Hako Citymaster passar större ytor som gator. För en enklare lösning, överväg Foresteels vagnmonterade lövsug eller Ventrac för större områden.

Klipper och samlar upp höstlöven direkt.

Toro PLH 800 och nya PLH 600 är en effektiv rotorklippare med integrerad uppsamling som suger upp gräsklipp samt löv och lämnar ett snyggt resultat efter sig. Praktisk höglyftande tömning direkt från förarplatsen.

Hako Citymaster – sopar och suger upp både grus och löv!

Hakos mångsidiga och bekväma gatusopmaskin/redskapsbärare är smidiga, midjestyrning och utrustade med fyrhjulsdrift. Sopar effektivt upp både grus och löv  och lämnar höstfina gator, gångvägar och trottoarer efter sig. Kan också utrustas med med ett klippaggregat som suger upp löven på gräsytor. Praktisk höglyftande tömning direkt från förarplatsen. Självklart utrustad med en miljövänlig, energisnål Steg 5-motor samt PM 2,5 och PM 10-godkänt filter för lägsta möjliga utsläpp. I år kan vi även erbjuda nya, helelektriska redskapsbäraren Hako 1650ZE!

Passa på och boka in en höstdemo på era ytor!

Batteridriven lövblås för proffsanvändare!

Revolutions professionella handhållna produkter drivs av Toros batteridrivna 60 V Flex-Force Power System som passar till hela sortimentet i Toros Revolution-verktygsserie.

Lätt,  smidig batteridriven lövblås som passar utmärkt för många olika ytor.

  • Steglös hastighet med turboboost och låsläge för jämn luftström.
  • I ryggsäcken finns det plats för två extra batteri som enkelt byts ut under arbetspasset.
  • 60V-batteriet laddas snabbt och smidigt. Finns i flera olika styrkor och passar även till Toros alla andra batteridrivna proffprodukter.

 

 

Ventrac – blåser bort löven!

Ventracs mångsidiga redskapsbärare är smidiga, midjestyrda och utrustade med fyrhjulsdrift samt ett praktiskt pendlande chassi för att ge den stabilitet och kontroll du behöver. Finns med två olika lövblåsningsaggregat.

Passa på och boka in en höstdemo på era ytor!

Praktisk vagn med lövsug!

Vill du enkelt och smidigt samla upp höstlöv, gräsklipp och skräp utan att investera i en maskin?  Då är Foresteels populära, vagnmonterade lövsug ett bra alternativ. Finns i flera olika storlekar.

 

En maskin från oss – en trygg affär för dig

  • Vi har många års erfarenhet av skötsel av olika typer av ytor.
  • Vi har ett brett sortiment för både proffs- och konsumentanvändare.
  • Våra maskiner är driftsäkra och pålitliga.
  • Vi erbjuder olika typer av finansiering och funktionslösningar.
  • Vi ser alltid till att ni har rätt maskin för rätt uppgift.
  • Vår servicepersonal finns alltid nära till hands.
  • Reservdelar beställs enkelt från vårt stora reservdelslager och levereras snabbt.

Vill du veta mer om oss - hör av dig så berättar vi mer!

 

Läs även