Snöfritt utan krångel med batteridrivna snöslungor

Batteridrivna snöslungor för svensk vinter

Äntligen har Toro’s batteridrivna snöslungor nått den nordiska marknaden! 

Anledningarna till att använda en batteridriven istället för bensindriven snöslunga är flera. Jämfört med en bensindriven är den framförallt enklare att hantera. Själva snöslungan är lättare och kräver också mindre underhåll. Det enda du behöver tänka på är att ladda batteriet när du är klar! 

En eldriven snöslunga är också mer tystgående än sitt bensindrivna dito, helt avgasfri och både mindre i storlek och vikt. I och med att man slipper drivmedel och olja kan man enkelt hålla en eldriven snöslunga ren och man slipper få olja på händerna. Alla Toros eldrivna snöslungor startas bara med ett knapptryck. 

Toro Power Clear 60V E21 - Batteridriven Snöslunga (ensteg) från Toro

Batteridrift i kyla - inga problem

Batteridrift inga problem i kyla

Men tål batteriet verkligen kyla? Det kyliga klimatet i Sverige har varit ett återkommande problem för Sveriges elbilsentuaster. Toros eldrivna snöslungor löser problemet med ett smidigt portabelt batteri som enkelt tas med in efter arbetet för att garantera en lång batterilivslängd. 

Med det ordentligt tilltagna 60 v-batteriet är det inte längre bara enkel nysnö som en batteridriven snöslunga klarar av – Toro Power Max e26 klarar tung snö upp till 50 centimeter djup. 

Batteridriven Snöslunga i två varianter

Toros Power Max E och Power Clear E är en helt ny typ av batteridrivna slungor som kvalitetstestats i ordentliga snömängder och kan hantera upp till 300 m3 på en laddning. Resultatet blir en ljudreducerad och avgasfri snöröjning med samma finesser som på dom bensindrivna varianterna.

Toro Power Clear e21 – Enstegs-snöslunga 

Batteridriven snöslunga för villaägaren som vill röja undan snön runt huset eller på garageuppfarten. Snöslungan har en röjbredd på 51 cm och klarar upp till 30 cm djup snö. 

Röjkapaciteten på ett batteriet är upp till 150 m² (beroende på batteriets kapacitet) och en kastlängden på 12 meter . Snöslungan har belysning genom en stark LED-lampa.

Toro Power Max e26 – Tvåstegs-snöslunga 

Med sin slitstarka inmatarvals röjer du snabbt och effektivt bort tung och blöt snö från parkeringsplatser trottoarer mm. Snöslungan har en röjbredd på 66 cm och klarar upp till 50 cm djup snö. 

Röjkapaciteten på ett batteriet är upp till ca 300m² (beroende på batteriets kapacitet) och en kastlängden på 13,7 meter . Snöslungan har belysning, inbyggd handvärmare och använder Toros Quick Stick-system som låter dig justera både riktning och kastlängd i samma handrörelse. 

Så blir du ett proffs på snygga ytor 🤨

Ta kontakt redan idag – för företag kan vi komma ut till er för en maskindemo i verklig miljö! Upptäck själv vårt proffssortiment av gräsklippare, blåsar och uppsamlare, arbetsfordon, kompakttraktorer, redskapsbärare och mycket mer! 

Är du osäker på vad som passar dig så kan du kontakta våra specialister för att snabbt och enkelt få en kostnadsfri rådgivning kring hur du kan göra dina offentliga eller kommersiella ytor proffsigt snygga! 

Vi älskar snygga ytor och det tror vi att både du och dina kunder också gör! 

 

Läs även