Snyggt jobbat
Anders!

"Av säkerhetsskäl måste vi ha så rena golv som möjligt"

– Anders Carlberg, Produktionstekniker Svensk Plaståtervinning

Vår arbetsmiljö kräver något extra. Vi kanske har Sveriges smutsigaste golv, då klarar inte vilken leverantör av städmaskin som helst av den uppgiften. För oss är vikten av att ha rena golv helt avgörande, annars har vi en skridskobana i produktionshallen

Hako har i 50 år arbetat med att vara kundens förstahandsval för välskötta ytor och en bekymmersfri vardag. Tack Anders och alla andra våra kunder som varit med på resan!

Maskinleverantören Hako Ground & Garden fyller 50 år

Visste du att Hako Ground & Garden startades i Getinge redan 1973. Det innebär att företaget under 2023 kommer att fylla 50 år, något som kommer att firas genom att uppmärksamma våra kunder, medarbetare, leverantörer och samarbetspartners i kampanjen ”Snyggt jobbat”

Idag finns vi i hela Sverige men även i Norge och Finland, och ägs och ingår i tyska Hako-koncernen sedan över 20 år tillbaka. På Hako Ground & Garden hittar du ett brett sortiment med över 300 olika maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. För oss är det viktigt att välja premium maskiner och vi är idag generalagent för flera välkända, starka varumärken. Med det vill vi säkerställa att våra maskiner håller en hög kvalitet och att en tillförlitlig service alltid finns nära dig.

Läs hela pressreleasen här eller besök oss under året på någon av våra jubileumsfiranden runt om i Sverige i samband med våra maskinvisningsdagar.

Läs även