20% PÅ ALLA RESERVDELAR LÄS MER

Serviceorganisation i hela Sverige

Förutom fyra egna verkstäder i södra och mellersta Sverige, arbetar vi med våra servicepartners runt om i landet. Alltid nära dig!

Halmstad

Skallebackavägen 10
302 41 Halmstad

Kumla

Marsvägen 2B
692 34 Kumla

Malmö

Firmagatan 12
213 76 Malmö

Stockholm

Effektvägen 16
196 37 Kungsängen

Västerås

Fallhammargatan 6
721 33 Västerås

Välkommen Till Hako Servicecenter

Vi erbjuder kvalitetsservice och support för att hålla dina maskiner i toppskick. Vårt erfarna team av tekniker är specialiserade på Hako-maskiner och erbjuder förebyggande underhåll, reparationer och felsökning. Vi har även ett reservdelslager för snabb tillgång till originaldelar. Kontakta oss idag för att optimera dina maskiners prestanda och förlänga deras livslängd.

På Hako Servicecenter värderar vi starkt vårt kundnätverk och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer baserade på tillit, pålitlighet och kvalitet. Med oss som din partner kan du vara trygg med att du får den bästa maskinservicen, rådgivningen och reservdelsförsörjningen.

Kontakta Hako Servicecenter idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att optimera prestanda och förlänga livslängden på dina Hako

Frågor & Svar

Det finns några tecken att vara uppmärksam på när det gäller servicebehov. Om din maskin visar onormala ljud, vibrationer eller förlorar prestanda kan det vara dags för service. Du kan också följa tillverkarens rekommenderade serviceintervall eller titta på maskinens servicehistorik för att avgöra när den behöver underhåll. Om du är osäker kan du alltid kontakta vår service- och reservdelsavdelning för råd.

Vi strävar efter att ha ett välorganiserat lager av reservdelar för att kunna tillhandahålla dem så snabbt som möjligt. Leveranstiden beror dock på tillgängligheten av den specifika delen. Vi kan vanligtvis ge en uppskattning av leveranstiden när du kontaktar oss. För brådskande ärenden kan vi ibland erbjuda expressleveransalternativ för att skynda på processen.

Det beror på komplexiteten av reparationen och din kunskapsnivå om maskinens funktioner. Vissa enklare reparationer kan utföras själv med hjälp av tillverkarens dokumentation och instruktionsböcker. Vi rekommenderar dock att du kontaktar vår service- och reservdelsavdelning för att diskutera reparationen och få rätt vägledning. Att försöka utföra reparationer utan rätt kunskap kan leda till ytterligare skador på maskinen eller personskador.