Komplexiteten i uppdrag som en standardmaskin inte kan hantera är just anledningen till varför Ventrac-ägare i Sverige älskar sin maskin. Denna redskapsbärare kombinerar finess och råstyrka i ett resurseffektivt paket. Med sitt unika chassi, även känt som "Flex Frame", skiljer sig maskinen från vanliga kompakttraktorer. Flexibiliteten den erbjuder för alla typer av uppdrag måste upplevas genom en provkörning för att fullt ut förstås.

Sportytor

En av de mest populära användningarna för Ventrac Redskapsbärare är underhåll av sportytor. Från fotbollsplaner till golfbanor, kan denna mångsidiga maskin hålla ytor i toppskick genom sin förmåga att utföra flera viktiga uppgifter.

Gräsklippning och fältvård
Linjemärkning
Underhåll under lågsäsong och offseason

Markberedning

För lantbrukare, trädgårdsentusiaster och landskapsarkitekter erbjuder Ventrac Redskapsbärare en enkel lösning för att förbereda och bearbeta mark. Med rätt tillbehör kan markberedning för sådd, plantering och jordbearbetning utföras effektivt.

Jordfräsning och jordbearbetning
Sådd och plantering
Underhåll och skötsel av grödor (om lämpligt)
Terränganpassning och landskapsdesign

Slyhantering

För att klara av de mer robusta uppgifterna som krävs i skogsbruk, naturvård eller ens storhushåll, är Ventrac Redskapsbärare en effektiv maskin för slyhantering. Genom att klippa, röja och samla upp material kan den bidra till att underhålla och skydda naturområden.

Klippning och röjning av sly
Stubbfräs med exceptionell manövrerbarhet
Användning av gräsraka för att rensa och samla löv och skräp

Off Season

Även när det är "off season" kan Ventrac Redskapsbärare fortfarande spela en viktig roll. Från snöröjning till förberedelse inför kommande säsonger, kan maskinen fortsätta att leverera värde året runt, oavsett väder.

Snöröjning och isborttagning
Underhåll och förberedelser inför kommande säsonger
Transport och hantering av varor och material
Fallstudier: Användning inom kommunal service och fastighetsskötsel

Så blir du ett proffs på snygga ytor 🤨

Ta kontakt redan idag – för företag kan vi komma ut till er för en maskindemo i verklig miljö! Upptäck själv vårt proffssortiment av gräsklippare, blåsar och uppsamlare, arbetsfordon, kompakttraktorer, redskapsbärare och mycket mer! 

Är du osäker på vad som passar dig så kan du kontakta våra specialister för att snabbt och enkelt få en kostnadsfri rådgivning kring hur du kan göra dina offentliga eller kommersiella ytor proffsigt snygga! 

Vi älskar snygga ytor och det tror vi att både du och dina kunder också gör! 

 

Läs även