UTMANINGEN ÄR FÖRDELEN FÖR ALLA!

Du har ett jobb att göra och vårt jobb är att se till att du kan göra ditt. Fast nu med helelektriska maskiner.

Att förändra ett traditionellt inköpsbeteende med att köpa fossildrivna maskiner till att gå över till en helelektrisk maskinpark är en utmaning. På Hako Ground & Garden är vi beredda på att ta den utmaningen. Vi ska vara i framkant med helelektriska maskinparker.

Se ett axplock av våra helelektriska maskiner här nedan:

Toro Grandstand Revolution

Toro Proline HD 60V

Clubcar Urban

Clubcar

Hako Citymater 1650ZE

Wiper Premium P70

Toro Zmaster Revolution

Hako Scrubmaster B120

Toro Greenmaster E-Triflex

TORO GROUNDSMASTER E3200

Hako Scrubmaster B75i

Hako b75i

Toro Workman GTX

Framtiden är här. för vissa är det en revolution, för oss är det en ny era!

Hako Ground & Garden är stolta över att introducera vårt sortiment av helelektriska maskiner. Med en vision om snygga ytor, även i framtiden, har vi tagit steget mot att erbjuda hållbara lösningar för era behov. Våra eldrivna maskiner ger inte bara mindre utsläpp utan även en tystare och mer effektiv drift.

Helelektriska Citymaster 1650ZE (Zero emission) är lika effektiv som en vanlig dieseldriven sopmaskin/redskapsbärare men helt utan koldioxidutsläpp. Med upp till nio drifttimmar per laddning av batteriet är den väl rustad för långa arbetsdagar. En eldriven redskapsbärare ger ditt företag en unik position på marknaden, och bevisar för era beställare att ni är en modern organisation som gör det lilla extra för att skapa en ren och snygg omgivning både idag och i framtiden.

Citymaster 1650ZE

I en värld där resurserna blir allt mer begränsade, är det viktigt att vi tänker på hur vi använder och återanvänder material. Cirkulär ekonomi handlar om att skapa system där produkter och material återvinns och återanvänds, snarare än att bli avfall.

Genom att välja Hako Ground & Garden's elsortiment, tar du ett steg mot en mer cirkulär ekonomi. Våra maskiner är designade för lång livslängd och med möjlighet till återvinning i åtanke.

Hakos Värld - Hållbarhet

TÄNKER DU STÄLLA OM MASKINPARKEN TILL ELDRIFT SÅ MISSA INTE MÖJLIGHETEN TILL EN KLIMATPREMIE

Du vet väl om att en möjlighet erbjuds att erhålla en klimatpremie vid anskaffning av helelektriska maskiner från Hako Ground & Garden. Den införda klimatpremien utgör ett styrmedel som regeringen tillämpar för att främja organisationer och aktörer som agerar proaktivt att omvandla sina verksamheter till att använda uteslutande helelektriska maskiner. Det primära syftet med denna åtgärd är att stimulera och främja processen för elektrifiering, och en ytterligare del att minska utsläppen av växthusgaser som orsakas av fossildrivna maskiner.

Energimyndigheten