Hako Ground & Garden bjuder in till ett unikt event på Stockholms GK.

Kom och samla kunskap, kraft och inspiration inför nästa säsong!

Lär er allt om det nya bevattningssystemet LAC! Läs mer nedan under Marco Capelli.

Håller du dig uppdaterad? Nu har du möjligheten att komma och lyssna till proffsens råd & rön samt ta del av det senaste i bevattningsbranschen.

Vi, tillsammans med våra föreläsare bjuder på två halvdagar fullmatade med kunskap, idéer, råd & tips och vi berättar om morgondagens bevattningslösningar. På kvällen njuter vi av god mat tillsammans. Vi bor på närliggande hotell. Dag 2 bjuder Jonas och Andreas på "banvandring" på Stockholms GK.

Seminariet riktar sig till bevattningsansvarige, ban- och klubbchefer. Föredragen hålls på engelska. Antalet deltagare är begränsat, max två deltagare från varje golfklubb. Kursavgift: 1000 kr/deltagare inkl boende och mat. Anmäl dig redan idag – principen "först till kvarn" gäller. Sista anmälningsdag 25:e augusti. Tacksamma för snabbt svar då vi behöver boka hotell m m.

Det Giles inte vet om bevattning är inte värt att veta!

Giles Wardle är grundare och driver idag bolaget Irriplan Ltd. Giles är en auktoriserad designer och erkänd av branschen som en av de mest kvalificerade och erfarna designer inom specialområdet konstbevattning och vattenteknik. Under seminariet kommer Giles berätta om bevattningsdesignen till Stockholms GK, som till viss del är annorlunda och nytänkande.

Passa på och lär er mer om hur ni kan gå tillväga vid upphandling av bevattningsläggning och få en design som håller i längden.

 

 

 

Från Tee till green!

Banchef Andreas Wahlberg och klubbchef Jonas Widegren berättar om byggnationen, installationen och bevattningsarbetet på Stockholms GK:s nya golfbana. Missa inte detta unika tillfället att ställa frågor direkt till Andreas och Jonas.

Tips! Skriv ner dina funderingar redan idag och ta med dem till seminariet i oktober.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En bevattningsanläggning syns inte men den är A och O för att nå hög spelkvalitet!

 

 

Trygg lösning med WHOLE-IN-ONE!

WHOLE-IN-ONE från Grundfos är en servicelösning som hanterar vattenförsörjningsproblem på golfbanan, såsom ineffektiv pumpsystemdesign, hög pumpenergiförbrukning eller stilleståndstid i vattenförsörjningen.

Kom och lyssna på Filipe Almeida hur man på bästa sätt får rätt pumpkapacitet för just era förhållanden.

Bevattningsanläggningen är en stor investering – Vi hjälper dig på vägen!

Marco Cappelli från Toro!

Toro är idag ledande inom bevattningssystem och produkter för golfindustrin. Marco Cappelli, EMEA Senior Marketing Manager på Toro - har lång och gedigen erfarenhet inom bevattning och vi kan lova att han har svar på många av era frågor. Passa på och kom och lyssna, lär  och få med er massor med idéer och tips för er anläggning. 

Marco kommer bl a att presentera Toros nya system LAC som kan kommunicera med dekodrar från andra varumärken. Marco kommer även att berätta om Lynx Cloud där du sköter all bevattning via mobilen.

 

 

 

 

Finansieringsråd från Peter!

Peter Olsson på Siemens Finans kommer och berättar om hållbara finansieringslösningar som är anpassade för branschen. Leasing är idag den vanligaste formen av finansiering för all typ av golfutrustning. Peter berättar mer om fördelarna med att leasa  – för att kunna införskaffa den utrustningen som behövs till en kostnad er plånbok mår bra av.

 

 

 

 

 

Vi på Hako Ground & Garden önskar dig varmt välkommen till ett event du inte får missa.

Vi ses i oktober!

Ta chansen att se Stockholms GK:s nya bevattningsanläggning och hör storyn bakom den.

Vi ses den 4 och 5 oktober! Skicka in din anmälan så återkommer vi med mer info. Först till kvarn gäller och antalet deltagare är begränsat. 

 

 

Gör en anmälan redan idag för att vara säker på att ha en plats på seminariet 4-5 oktober. Vi ser fram emot att träffa dig!

    Har ni frågor så tveka inte att kontakta vår bevattningsansvarige Per Ståhlberg.  Ring 0702 23 70 54 eller fyll i formuläret.