Toro väljs av proffsen för sin höga kvalitet, klippresultat och driftsäkerhet!

Ett utmärkt val för dig som som söker det bästa. Säkert har du sett de stora, röda maskinerna ute på golfbanor välden över. Den avancerade tekniken ligger också till grund för Toros breda modellprogram av gå- och åkgräsklipparen för konsument bruk.

Förmån som Golfstar-medlem!

Som medlem i Golfstar har du nu möjlighet att köpa produkter från Toros breda konsumentprogram och erhåller då 10% i rabatt!        Använd koden: GOLFSTAR när du beställer i vår webbshop.

Här hittar du mer info om alla våra gräsklippare!

Hur stor yta ska du klippa? Är ytan kuperad? Vill du samla upp gräsklippet eller återvinna? Batteri- eller bensindrivet?

Toro mest sålda klippare genom tiderna!

Toro Recycler 55 passar alla typer av trädgårdar! Utrustad med tre klippsystem (recycler, uppsamling och sidoutkast). En slitstark stålkåpa, 55 cm klippbredd och förstås Automatic Drive som gör att gräsklipparen går i takt med dig. Dessutom försedd med snabbrengöringsanslutning. Spak för enkel omkoppling mellan recycler/uppsamling. Finns både med och utan elstart.

I vår webbshop hittar du mer info om Toros alla omtyckta gågräsklippare. Toros gågräsklippare erbjuder allt från 46 upp till hela 76 cm klippbredd. Smarta och praktiska funktion såsom Automatic Drive-systemet, Recycle on Demand, Smartstow, Powerevers.

Vilken Toro passar din trädgård bäst? Vi hjälper dig hitta rätt. 

Nyhet - Batteridrivna trädgårdsprodukter!

Ett batteri som funkar till flera olika produkter! Otroligt smidigt för att kunna klippa, suga upp löv eller trimma gräsytorna!

Spakstyrd körglädje!

Har du större ytor att klippa - investera i en effektiv åkgräsklippare som levererar hög komfort, klippkvalitet och körglädje. Med de lättmanövrerade spakarna svänger du enkelt runt träd, planteringar och grusgångar med exakt precision! Välj och vraka ur Toros breda sortiment – från 107 cm upp till 137 cm klippbredd!

Gräsklippet blir till gödning.

Toros alla gräsklippare har utrustade med en recycler-enhet som ser till att gräsklippet finfördelas och faller ner i gräsmattan och blir till gödning. Enkelt, smidigt men framför allt miljövänligt.

Enkel rengöring - slipp lukten av unket gammalt gräsklipp!

Service och underhåll ska vara enkelt. Därför är alla Toros gräsklippare utrustade med en snabbrengöringsanslutning. En slangkoppling som du enkla ansluter till din trädgårdsslang. Vrid sedan på vattnet och starta motorn. När knivarna roterar, kastas vattnet runt i klippdäcket och gräset sköljs bort och du har en ren klippare att ställa in i garaget.

Toros nya batteridrivna serie för hela trädgården!

  • Enkla att start, använda och underhålla.
  • 100% batteridrift. Fler olika batteristyrkor att välja mellan.
  • I serien ingår: Gräsklippare, lövblås, häcksax, trimmer, motorsåg och snöslunga.
  • 3-års garanti! (gäller vid privat bruk - ej vid kommersiellt bruk)
  • Reservdelar beställs enkelt från vårt stora reservdelslager och levereras snabbt.

Enkelt, smidigt och miljövänligt!

    Har du frågor - Kontakta vår säljare Bengt Jonsson, så hjälper han dig att hitta rätt Toro till din trädgård.

    Har du frågor? Skriv ner dem i formuläret så återkommer Bengt med svar.