Det är vi som är Hako Ground & Garden
Vi erbjuder marknadens bredaste utbud av maskiner

MED VÅRA KUNDER SKAPAR VI RENA OCH SNYGGA MILJÖER I PARKER, STÄDER, FÖRETAG, KÖPCENTRUM OCH PÅ MÅNGA ANDRA PLATSER DÄR MÄNNISKOR FINNS.

Många av våra kunder SÄGER att vi på
Hako Ground & Garden är ganska ytliga!

Vi är beredda på att hålla med! Vi fullkomligt älskar rena och snygga
ytor i olika miljöer. Och vi vet att våra kunder tycker likadant.
Det är då det blir riktigt bra när vi tillsammans har samma mål.

Vårt erbjudande

Premium maskiner av allra högsta kvalitet från välkända varumärken är vårt erbjudande till dig som kund. Vi hjälper dig med att få rätt maskin till rätt uppgift.

Våra kunder

Vi finns och verkar i nästa alla branscher och segment. Kommuner, entreprenadbolag, fastighetsbolag, campingar, golfklubbar, städbolag, industri och tillverkande företag. Vi finns där vi verkligen behövs.

.

Verksamhetsområden

Vi är verksamma där det finns ytor som behöver vara rena och snygga. Golv, gator, grönyteområden, parker, fotbollsplaner och golfbanor. Inne som ute eller helt
enkelt där det behöver vara snyggt och rent.

Vår uppgift

Vi ser alltid till att du får rätt maskin för att på enklaste och effektivaste sättet klippa gräset, skura eller sopa golvet, får bort gruset på gatan eller röja bort.
Och självklart att drift och underhåll av maskinparken fungerar på bästa sätt.

Fakta: Hako Ground & Garden

Hako Ground & Garden AB är en av de ledande aktörerna på marknaden gällande maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. En framgångsrik kombination av starka varumärken, kvalitet och service.

Hako Ground & Garden AB med dotterbolagen Hako Ground & Garden AS i Norge och Oy Hako Ground & Garden Ab i Finland ingår i den tyska industrigruppen Hako GmbH.

Det svenska bolagets huvudkontor ligger i Halmstad och vi har dessutom försäljnings- och servicekontor i Stockholm, Malmö, Västerås och Kumla. Koncernen i Skandinavien har ca 155 anställda och omsätter över 700 MSEK.

Vår vision är: Att vi ska vara kundens förstahandsval för välskötta ytor och en bekymmersfri vardag. Den visionen drivs vi av och trivs med.

FINANSIERING

Automatisering, elektrifiering och digitalisering förändrar snabbt hur vi gör affärer – och hur vi lever. Hako stödjer dina maskininvesteringar genom att erbjuda olika finansieringsalternativ. 

FUNKTIONSAVTAL

Ett funktionsavtal är ett avtal om en önskvärd funktion. Därför ska naturligtvis denna funktion också vara garanterad. Brukaren ska alltid känna sig säker om att ha en funktionsklar maskin och slippa oförutsedda kostnader.

FLEETMANAGMENT

Optimera er maskinpark. Ju fler maskiner du har i din flotta, desto viktigare är en god överblick över all maskindata för att garantera en ekonomiskt effektiv och transparent drift av din flotta. 

Att tänka service är att tänka helhet!

En mängd olika servicelösningar allt samlat i ett servicecenter.

När vi erbjuder service tänker vi att maskinen ska vara en del av en långsiktig och hållbar affärsrelation. En maskin ska leva länge. Service i rätt tid, hur maskinen används och hur vi minimerar driftstopp är viktiga frågor för oss. Att teckna ett serviceavtal på maskiner ger trygghet och minskar risken för maskinstillestånd samt ger maximal tillgänglighet på maskinparken.  Allt för att förenkla för dig som kund.

Läs mer om Servicecenter här.

SERVICE & FELANMÄLAN

Med Hakos auktoriserade servicetekniker är dina maskiner i trygga händer och vi ser till att din maskin är i toppskick för bästa resultat.

TECKNA SERVICEAVTAL

Teckna serviceavtal på era maskiner och minska risken för stillestånd. Med ett service-
avtal betalar du en fast månadskostnad för service, reparationer och byte av slitagedelar. 

BESTÄLLA RESERVDELAR

Vi jobbar stenhårt för att säkerställa snabba leveranser av reservdelar. Originaldelar optimerar maskinens prestanda och hållbarhet samt ökar andrahandsvärdet.

Begagnade maskiner är bra maskiner!

Våra begagnade maskiner ska vara ett kostnadseffektivt alternativ till en ny maskin. Alla våra inbytta maskiner genomgår ett funktionstest. Därefter utförs den service eller renovering som krävs för att ge en fortsatt pålitlig maskin. Alla våra produkter har hög kvalitet och ska motsvara proffsanvändares krav på effektiva maskiner. 

Du hittar våra begagnade maskiner här.

LYHÖRDA

Vi är proaktiva och lösningsorienterade genom att vi lyssnar, analyserar och agerar på våra medarbetares, kunders, leverantörers och partners behov och önskemål.

AFFÄRSMÄSSIGA

Vi ska aktivt se till att både Hako Ground & Garden och våra kunder utvecklas framåt. Vi arbetar professionellt på ett strukturerat sätt i gemensamma processer, som vi alla kan och vill efterleva.

GENUINA

Vi agerar helhjärtat och jordnära. Vi visar stort engagemang i vårt arbete och våra kollegor. Vi ska känna vår marknad och vara bra på att bygga starka och långsiktiga relationer

Träffa våra experter och se till så ni får rätt maskiner till era ytor

    Våra säljare kan det här med rätt maskin för rätt uppgift.
    De kommer kostnadsfritt ut till er för att ni ska få provköra på era egna områden och ytor.

    Har du frågor eller funderingar - Tveka inte att mejla våra kunniga säljare.