Våra varumärken

På Hako Ground & Garden erbjuder vi marknadsledande produkter från följande varumärken.

 

Hako är en av de ledande tillverkarna av maskiner för rengöring både inom- och utomhus. Vi levererar innovativa städmaskiner samt multifunktionella redskapsbärare till kunder från ett brett spektrum av målgrupper i hela världen. Bästa användarekonomiska fördelar blandat med produktivitet och hållbarhet präglar våra produkter.

Toro är en ledande global leverantör av innovativa gräsmatte-, landskaps-, uthyrnings- och anläggningsmaskiner och hjälper sina kunder att vårda golfbanor, idrottsplatser, parker, kommersiella och privata fastigheter samt jordbruksmark. 

Kioti erbjuder arbetsmaskiner för park och mark och ägs av Daedong Gear Co från Sydkorea. Kioti är idag en av världens största leverantör av traktorer och arbetsfordon.

Ett stort välkänt varumärke med en stor bredd av olika produkter. Yamaha golfbilar levererar tillförlitlighet, prestanda och komfort och håller samtidigt kostnaderna på ett minimum. Och det bästa av allt: den kommer att arbeta lika hårt som du gör.

Garia Ultilitys eldrivna arbetsfordon är inte bara bekväma och robusta utan erbjuder också en riktig ”bilkänsla”, äkta körglädje och lågt motorljud. De är krocktestade och har en rymlig, trygg, säker och modern förarmiljö. Fordonen är 100% eldrivna och har en räckvidd mellan 40-100 km per laddning.