Våra varumärken

På Hako Ground & Garden erbjuder vi marknadsledande produkter från följande varumärken.

Hako är en av de ledande tillverkarna av maskiner för rengöring både inom- och utomhus. Vi levererar innovativa städmaskiner samt multifunktionella redskapsbärare till kunder från ett brett spektrum av målgrupper i hela världen. Bästa användarekonomiska fördelar blandat med produktivitet och hållbarhet präglar våra produkter.

Toro är en ledande global leverantör av innovativa gräsmatte-, landskaps-, uthyrnings- och anläggningsmaskiner och hjälper sina kunder att vårda golfbanor, idrottsplatser, parker, kommersiella och privata fastigheter samt jordbruksmark. 

Ett stort välkänt varumärke med en stor bredd av olika produkter. Yamaha golfbilar levererar tillförlitlighet, prestanda och komfort och håller samtidigt kostnaderna på ett minimum. Och det bästa av allt: den kommer att arbeta lika hårt som du gör.

ClubCars eldrivna arbetsfordon är inte bara bekväma och robusta utan erbjuder också en riktig ”bilkänsla”, äkta körglädje och lågt motorljud. De är krocktestade och har en rymlig, trygg, säker och modern förarmiljö. Fordonen är 100% eldrivna och har en räckvidd mellan 40-100 km per laddning.

Ventrac erbjuder ett av marknadens bredaste modellprogram av maskiner och tillbehör, vilket gör det möjligt att bruka redskapsbärarna till en mängd olika arbetsuppgifter året runt. Ventracs maskiner är kända för mångsidighet och pålitlighet.

The Foley Company är ledande tillverkare av professionell sliputrusning för cylider- och rotorklippare. Foley erbjuder även utrustning för markluftning av olika typer av grönytor såsom golfbanor och sport arenor.

Brittiska Sisis har i över 80 år designat och tillverkat maskiner och tillbehör för underhåll av gräs- och konstgräsytor på sport- och fritidsanläggningar med fokus på friska, gröna och snygga ytor.

Weed koncept. Smuts och ogräsbekämpning med hetvatten. Hållbar och miljövänlig och utan kemikalier. Flexibel - Kan användas året runt.

Wiper Premium produceras av Zucchetti Gruppen som är en av världens största tillverkare av robotgräsklippare. Wipers robotgräsklippre hjälper bl a kommuner, fotbollsföreningar, campingplatser och kyrkogårdar att ha välklippta och snygga gräsytor.

Hako är ett av de ledande varumärkena inom professionella högtrycks- och hetvattentvättar som utmärker sig med högsta kvalitet. Praktiska funktioner, enastående prestanda och ett brett utbud av tillbehör.