Rabatt på Ventracs alla redskap – det 4:e på köpet!

KÖP FLER - SPARA MER!

  • 50% rabatt vid köp av två redskap *
  • 75% rabatt vid köp av tre redskap *
  • 100% rabatt vid köp av fyra redskap *
  • Gäller t o m 30 september *

Sommaryra och sänkta priser på tillbehör till Ventracs populära, mångsidiga redskapsbärare!

Vid köp av en Ventrac 4520Y får du rabatt på de redskap som du själv väljer.

  • 50% rabatt på det billigaste redskapet (vid köp av två redskap) *
  • 75% rabatt på det billigaste redskapet (vid köp av tre redskap) *
  • 100% rabatt på det billigaste redskapet (vid köp av fyra redskap) *

Välj mellan en mängd olika typer av redskap. Ventracs omtyckta och pålitliga maskin passar utmärkt för golfbanor, kommuner, fastighetsskötare, kyrkogårdsförvaltare, trädgårdsservice, lantbrukare, gårdsägare och för alla som behöver en maskin för många typer av arbetsuppgifter årets alla dagar – en riktig arbetshäst!

 

Principen “först till kvarn” gäller.

Kontakta din lokala säljare för mer information och provkörning på era ytor!

Alla priser är exkl moms.

 

Rätt förutsättningar
Rätt leverantör
Välkommen till Hako

Efter 50 år av försäljning och service av maskiner vet vi att en fordons- eller maskinaffär är mer än bara ett inköp. Upptäck en serviceorganisation som täcker nästan hela landet och ger dig en personlig vägledning i alla frågor som du har. Ta kontakt idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet både inför och under ditt maskinägande.

Provkör! Upptäck en kostnadsfri maskindemo

Hos oss ser ingen kund lika. Därför känner vi oss tryggast i att du får prova maskinen i verkligen miljö. Vi får möjlighet att se så att allt fungerar som det är tänkt, och du får en maskin som redan från första dagen är anpassad efter din verksamhet. Win-Win!

Servicecenter med servicetekniker nära dig

Ditt Servicecenter finns representerat där du och din verksamhet finns. Slå en signal till Janne, Lukas, Daniel eller någon av våra andra 50 servicetekniker, så ser dom till att hjälpa dig direkt via telefon.

Reservdelar – snabbt och enkelt

Din reservdel är redan påväg! Hako Ground & Garden har byggt upp ett omfattande reservdelslager i Halmstad med tusentals olika original reservdelar. Vi jobbar dygnet runt för att säkerställa snabba leveranser för minskat stillestånd i din maskinpark. Kommer en beställning oss tillhanda innan kl. 15.00 en vardag, packas och skickas lagerförda delar iväg samma dag.

Utbildningar och maskinvisningar

Lär dig mer om din maskin eller träffa andra i branschen under våra kundevent. Besök gärna våra lokalkontor under maskinvisningsdagarna som vi har under året på flera av våra lokalkontor, eller kontakta oss för en utbildning eller maskindemo på plats hos dig!