Välkommen till oss!

Vi har en speciell känsla för ytor. Det kanske inte är så konstigt, när vi lagt mer än 50 år på produkter som gör världen omkring oss lite vackrare. Vårt arbete berör allt du går på och vi handplockar maskiner som klipper, blåser, suger, skurar, sopar, borstar, krattar, tvättar, plogar och röjer marken framför dig. Hako Ground & Garden AB är en av de ledande aktörerna på marknaden gällande maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor.

 

En framgångsrik kombination av starka varumärken, kvalitet och service.
Hako Ground & Garden AB har idag ett brett sortiment med över 300 olika maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. Som generalagent för flera välkända, starka varumärken borgar vi för att våra maskiner håller en hög kvalitet och att en tillförlitlig service alltid finns nära dig. För enkelhetens skull har vi delat upp våra maskiner i fyra olika affärs-/produktområden som vi kallar för Städ, Park & Mark, Golf, Hem & Trädgård samt Begagnat. Vi har dessutom affärsområdet Eftermarknad, som sköter om all övergripande service och eftermarknad av alla våra maskiner. Vi vet att kombinationen starka varumärken - kvalitet - service, är en vinnare i längden vilket gör att vi kan bygga långvariga relationer med våra kunder. Vi på Hako Ground & Garden ser alltid till att du väljer rätt maskin, till rätt yta, så att du kan glädjas många, många år framöver.

Vår vision
Hako Ground & Garden ska vara kundens förstahandsval för välskötta ytor och en bekymmersfri vardag.

Våra värderingar
LAG:et före jaget!

Lyhörda - Vi är proaktiva och lösningsorienterade genom att vi lyssnar, analyserar och
agerar på våra medarbetares, kunders, leverantörers och partners behov
och önskemål.

Affärsmässiga - Vi ska aktivt se till Hako Ground & Gardens bästa på ett kostnads- och
resultatmedvetet sätt. Vi arbetar proffessionellt på ett strukturerat sätt i
gemensamma processer, som vi alla kan och vill efterleva.

Genuina - Vi agerar helhjärtat och jordnära. Vi visar stort engagemang i vårt arbete och
våra kollegor. Vi ska känna vår marknad och vara bra på att bygga starka
och långsiktiga relationer.

Vår Kvalitet & Miljöpolicy
Läs här

Läs om vår uppförandekod här.

Visselblåsning

Kontaktpersoner ledning & ansvariga
Hittar du här

 

Koncernen Hako Ground & Garden
Hako Ground & Garden AB med dotterbolagen Hako Ground & Garden AS i Norge och Oy Hako Ground & Garden Ab i Finland ingår i den tyska industrigruppen Hako GmbH. Det svenska bolagets huvudkontor ligger i Halmstad och vi har dessutom försäljnings- och servicekontor i Stockholm, Malmö, Västerås och Kumla. Koncernen i Skandinavien har ca 150 anställda och omsätter över 500 MSEK.

Läs mer om företaget på Hako Group eller ägargruppen Possehl