BOKA SERVICE

Förebyggande service & underhåll

Boka service på era maskiner

Säkerställ att alla maskiner är i topptrim

I vårt servicepaket ingår:

  • Grundläggande service, byte av olja och filter
  • Översyn knivar, eventuellt byte av slitna knivar
  • Professionell slipning vid behov
  • Säkerhetskontroll av styrsystem och bromsar
  • Genomgång av hydraulslangar och kopplingar

Kontakta vårt servicecenter för att boka service  020-25 00 00

Startklara maskiner är effektivare maskiner!

PASSA PÅ ATT GÖRA UNDERHÅLLSSERVICE PÅ HELA ER MASKINPARK

Det är skönt och sparar tid att ha alla maskiner nyservade och i toppskick när säsongen är igång igen. Risken för driftstopp under säsongen blir mindre och ni kan vara trygga med att maskinen håller längre.

"Vi vill alltid hitta smarta lösningar så det blir enkelt och smidigt för våra kunder. Att boka underhållsservice i god tid är inte bara bra och smart för våra kunder, utan även för oss på Hako Ground & Garden då vi kan planera in vår tid mer effektivt."
Jonas Tapper, Eftermarknadschef på Hako

Att tänka service är att tänka helhet!

En mängd olika servicelösningar allt samlat i ett servicecenter.

När vi erbjuder service tänker vi att maskinen ska vara en del av en långsiktig och hållbar affärsrelation. En maskin ska leva länge. Service i rätt tid, hur maskinen används och hur vi minimerar driftstopp är viktiga frågor för oss. Att teckna ett serviceavtal på maskiner ger trygghet och minskar risken för maskinstillestånd samt ger maximal tillgänglighet på maskinparken.  Allt för att förenkla för dig som kund.

Läs mer om Servicecenter här.

Se till att din maskinpark håller länge. Låt oss få berätta mer om vilka service möjligheter vi kan erbjuda på Servicecenter.

    Snabb service och snabba, smidiga reservdelsleveranser med personlig service är avgörande för att få en verksamhet att fungera som den ska. Vi hjälper er med er maskin, kontakta oss!