Rena Hörn, Perfekta Golv – Varje Gång

Städmaskin för proffs: 1495:-/mån

  • Konformad städyta för hörn och komplexa golv
  • Purus Award Vinnare 2023 för sin innovativa funktionalitet
  • Skurar och samlar upp skurvattnet i samma moment

Hako Scrubmaster B5 är inte bara en städmaskin; det är en revolution inom portabel golvvård! Med sin kompakta storlek erbjuder den samma Hako-kvalitet, vilket garanterar enastående resultat även i de mest utmanande utrymmena. Perfekt för verksamheter i mindre lokaler med höga krav på renhet.

Just nu kan du hyra en Scrubmaster B5 för 1495:-/månad (bindningstid 24 månader) där leverans, utbildning och service ingår! Erbjudandet räcker fram till 31/10/2023.

Hako Ground & Garden är auktoriserad återförsäljare för professionella städmaskiner i norden

Kom igång

Golv som imponerar
Matbutiker

Med Scrubmaster B5 blir varje kvadratmeter av butiksgolvet skinande rent. Den kompakta designen når enkelt under hyllor och trånga gångar.

Fräscht och rent
Restauranger

En ren restaurangmiljö är avgörande för gästernas upplevelse. Denna maskin garanterar skinande golv, även i de mest högtrafikerade områdena.

Skapa oslagbara intryck
Hotell

Från lobby till toaletter, Scrubmaster B5 säkerställer att varje yta är välkomnande och fläckfri, vilket höjer dina hotellgästers upplevelse.

Fler golvvårdsmaskiner för hotell

Få nytt liv i gamla heltäckningsmattor.

Vilken städmaskin passar dig?

Sop och skurmaskiner för alla typer av golv.

Rätt förutsättningar
Rätt leverantör
Välkommen till Hako

Efter 50 år av försäljning och service av maskiner vet vi att en fordons- eller maskinaffär är mer än bara ett inköp. Upptäck en serviceorganisation som täcker nästan hela landet och ger dig en personlig vägledning i alla frågor som du har. Ta kontakt idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet både inför och under ditt maskinägande.

Provkör! Upptäck en kostnadsfri maskindemo

Hos oss ser ingen kund lika. Därför känner vi oss tryggast i att du får prova maskinen i verkligen miljö. Vi får möjlighet att se så att allt fungerar som det är tänkt, och du får en maskin som redan från första dagen är anpassad efter din verksamhet. Win-Win!

Servicecenter med servicetekniker nära dig

Ditt Servicecenter finns representerat där du och din verksamhet finns. Slå en signal till Janne, Lukas, Daniel eller någon av våra andra 50 servicetekniker, så ser dom till att hjälpa dig direkt via telefon.

Reservdelar – snabbt och enkelt

Din reservdel är redan påväg! Hako Ground & Garden har byggt upp ett omfattande reservdelslager i Halmstad med tusentals olika original reservdelar. Vi jobbar dygnet runt för att säkerställa snabba leveranser för minskat stillestånd i din maskinpark. Kommer en beställning oss tillhanda innan kl. 15.00 en vardag, packas och skickas lagerförda delar iväg samma dag.

Utbildningar och maskinvisningar

Lär dig mer om din maskin eller träffa andra i branschen under våra kundevent. Besök gärna våra lokalkontor under maskinvisningsdagarna som vi har under året på flera av våra lokalkontor, eller kontakta oss för en utbildning eller maskindemo på plats hos dig!

Våra kunder

Bilia Service verkstad

Bilia satsar på enkla men effektiva städlösningar

Så har Bilia hittat rätt städsystem för komplexa ytor.

Frågor och svar

En kombiskurmaskin, som Scrubmaster B5, är en städmaskin designad för att skura hårda golv och samtidigt suga upp det smutsiga skurvattnet. Detta ger en snabb och effektiv rengöring med minimalt efterarbete.

Medan Scrubmaster B5 är särskilt utformad för mindre och trånga utrymmen tack vare sin kompakta design, levererar den samma professionella städresultat som större maskiner. För större ytor kan det dock vara mer tidseffektivt med en större maskin.

Kontakta din städexpert hos Hako för att få en ytbesiktning.

Scrubmaster B5 utmärker sig med sin konformade städyta, vilket gör den särskilt effektiv i hörn och komplexa utrymmen. Dessutom är den portabel, enkel att hantera och har vunnit priser för sin innovation.

Det rekommenderas att använda rengöringsmedel som är godkända av Hako för att säkerställa maskinens prestanda och livslängd. Felaktiga medel kan skada maskinen eller lämna kvar rester på golvet.