Hur är det att vara kund hos hako?

Våra företagskunder har en bred profil men som alla delar samma mål: att ta nytta av en leverantör som värderar långsiktigt arbete, ser bortom snabba vinster och fokuserar på hållbar tillväxt och relationer.

På Hako prioriterar vi kunskapsdelande och utbildning för att säkerställa att våra kunder får maximalt värde av våra produkter och tjänster. Genom vår on-boarding-process introducerar vi kunderna till vårt sortiment på ett pedagogiskt sätt, vilket ger dem en solid grund att stå på. Vår upphandlingsrådgivning erbjuder skräddarsydda lösningar och råd för att möta varje kunds unika behov.

Dessutom tillhandahåller vi skriftliga guider som detaljerat beskriver våra produktsortiment, vilket ger kunderna en djupare förståelse och självförtroende i deras val. Genom dessa initiativ säkerställer Hako att varje kund är välutbildad och kan fatta informerade beslut.

Träffa Hako och dina branschkollegor under någon av våra populära maskinvisningar! Vi bjuder på något att äta och dricka, och du får god tid på dig att både insupa branschtrender och klämma och känna på stora delar av vårt produktsegment. Välkommen!

Hakos arbete sträcker sig bortom krav och standarder. Vi tror på att hållbarhet och framgång kan gå hand i hand genom innovativa lösningar och samarbeten. Målet är att skapa inspirerande modell för att integrera miljöansvar i kärnverksamheten och samtidigt uppnå långsiktig framgång.

Maskinvisningar

Upphandling via ramavtal

Hako är anslutna till Adda (kommuner och regioner) och HBV (Sveriges Allmännytta, tidigare SABO) för att kunna erbjuda befintliga och nya kunder förmånliga inköpsvillkor! Dessutom finns färdiga ramavtal med Svenska kyrkan som du hittar i deras inköpskatalog.

Upptäck en LOU-process med konsuluternade direktsäljare på plats hos dig. Förutom att ta fram maskinförslag efter era behov ser våra experter till att ni får en modern förståelse för smarta arbetssätt och processer. Under Adda hittar du Hako Ground & Garden's sortiment under Trädgårdsmaskiner 2019 samt Elektriska arbetsfordon 2020.

Ta kontakt med våra experter för ramavtal

Skapa en långsiktig relation med en stabil kvalitetsleverantör. Hjälp oss att hjälpa dig att utveckla ditt erbjudande mot dina kunder, och få stöd i maskinfrågor både i din nuvarande och framtida maskinpark.

Ta kontakt med våra experter för ramavtal

Rådgivning och ytbesktining

Hako är en miljöledande aktör som är certifierad enligt Svensk Miljöbas. Företaget fokuserar på batteriåtervinning och har etablerat ett samarbete med Stena för en integrerad återvinningsprocess.